Mama lui Culiță Sterp rupe tăcerea! Femeia a făcut o serie de declarații despre Carmen de la Sălciua, fosta iubită a fiului său, Culiță Sterp. Cei doi au fost chiar și căsătoriți o vreme, după ce frumoasa cântăreață a fost cerută de nevastă chiar de ziua îndrăgostiților. A spus „da” fără să stea prea mult pe gânduri, dar nu a fost să fie. Așa că, la un moment dat, s-au și despărțit.

Reclamă

Ce planuri avea cântărețul?

Aveau planuri mari împreună, voiau să își întemeieze o familie frumoasă. Culiță își dorea chiar și un copil și credea că a găsit femeia perfectă, alături de care va trăi pentru toată viața. Cântărețul nu își dorea unul, ci patru copii. Visa să fie un tată tânăr și spera să aibă copiii mulți visați alături de Carmen de la Sălciua.

Reclamă

 „Ne dorim sa avem cel puţin 4 copii, şi acum e timpul să ne apucăm, nu când vom îmbătrâni, sa fim nişte părinţi tineri. Noi suntem 4 fraţi, mama are 12 fraţi, tata 6, deci provin dintr-o familie numeroasă, aşa că îmi doresc la fel, ca şi familia noastră sa fie cel puţin cu 4 minioni dacă ne ajută bunul Dumnezeu!”, declara Culiță Sterp

Din păcate, căsnicia a durat mai puțin de un an. Cea care a luat decizia de a divorța se pare că a fost chiar Carmen de la Sălciua. Vedeta și-a acuzat soțul de mai multe trădări, în urma cărora a decis că este timpul să pună stop relație. După acele decizii mai multe persoane și-au exprimat opinia; iar printre acele persoane se află chiar și mama artistului, Geta Sterp.

Ce a povestit mama lui Culiță Sterp?

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: ”Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute”. Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt.”, a declarat mama lui Culiță Sterp.

Eu nu m-am băgat niciodată în relația lor, este adevărat, l-am sfătuit să nu se căsătorească așa de repede, la doar 23 de ani, dar a fost decizia lui. Totuși, am crezut că băiatul meu se va cuminți când s-a însurat cu ea. Însă, m-am înșelat, de aceea, am fost și dezamăgită. El a rămas mai cu lipici la fete…Așa este el, seamănă cu taică-su…poate, într-o bună zi, va găsi „persoana potrivită pentru el.”, a mai spus ea.