Mama și una dintre surorile lui Culiță Sterp au reacționat, pentru prima dată, în urma accidentului provocat de artist în județul Cluj. 

Mama Geta și Getuța, sora mai mică a lui Culiță, au vorbit într-un vlog postat pe YouTube despre accidentul pe care l-a provocat Culiță Sterp în urmă cu o săptămână, în județul Cluj. După ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit puternic un alt autoturism, Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului.  

El a fost găsit la scurt timp într-o toaletă ecologică de către oamenii legii. Mai mult decât atât, Culiță Sterp consumase băuturi alcoolice și marijuana în momentul în care a produs accidentul. 

Mama Geta, despre accidentul lui Culiță Sterp: La noi în casă nu se bea, nu se fumează

În vlog, mama Geta a declarat că îi mulțumește lui Dumnezeu că accidentul nu a fost mai grav. De asemenea, ea spune că nu este de acord cu băutura, precizând că la ei în casă nu a existat nicio persoană care să consume alcool sau substanțe interzise. 

De asemenea, mama Geta a spus că are permis de conducere de 30 de ani, dar niciodată nu a condus după ce a consumat băuturi alcoolice. 

„Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan, pentru că eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici la nunta ei (n.r.: Geta Sterp). La noi în casă nu se bea, nu se fumează, deci nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a interzis sau ne-a impus cineva”,  a mărturisit mama Geta.

Mama Geta și Getuța, sora mai mică a lui Culiță, au vorbit într-un vlog postat pe YouTube despre accidentul pe care l-a provocat Culițp Sterp în urmă cu o săptămână, în județul Cluj. După ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit puternic un alt autoturism, Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului.  
Sursa photo: PlayTech

Mama lui Culiță Sterp: Nu are nicio scuză!

De asemenea, mama lui Culiță Sterp spune că fiul său nu are nicio scuză pentru că a provocat accidentul. Cu toate acestea, ea spune că nimeni nu are dreptul să îi jignească familia sau să îi adreseze cuvinte urâte. 

„Nu are Culiță nicio scuză, este clar, dar noi nu suntem o familie de bețivi și de drogați și de cum ne catalogați voi pe noi, exclus așa ceva. Acum nu venim noi cu scuze, dar nu suntem bețivi, noi nu fumăm și nu bem, la noi în casă nu se întâmplă așa ceva”, a mai spus femeia. 

Mama Geta a mai explicat încă o dată că fiul ei a greșit fiindcă legea este pentru toată lumea, iar el nu a ținut cont de acest lucru. 

În prezent, Culiță Sterp se află sub control judiciar. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.