Mama Geta a cunoscut-o pe noua iubita a lui Culiță. Daca pe Denisa, iubita lui Iancu, nu prea a avut-o la inima, oare ce părere are despre noua posibilă noră? Culiță Sterp este indragostit. Acesta s-a afisat pentru prima data cu o alta femeie după despartirea de Carmen de la Sălciua. Din declaratiile artistului, Daniela Iliescu, noua lui partenera este femeia perfecta pentru el.

Culiță si-a asumat noua relatie in mod public, după cateva indicii plasate subtil. Prima data a facut o declaratie incediara la Teo Show. Acesta si-a declarat iubirea in mod public pentru o femeie misterioasa. Dupa acest pas, Culiță a inceput sa posteze imagini pe instagram cu o bruneta misterioasa. Fanii au pus lucrurile cap la cap și au realizat ca femeia din fotografiile artistului este, de fapt noua lui iubita. In cele din urma, artistul și-a asumat noua relatie si spune ca este mai fericit ca niciodata. Toata lumea este insa curioasa sa afle ce părere are mama Geta.

”Vreau să las în spate trecutul meu. Nu mă mai interesează, merg înainte. Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțirea de Carmen, și chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Contează să fim sănătoși. Vreau un alt gen de persoană lângă mine, o femeie cu principii, cuminte, frumoasă. Să-mi înțeleagă meseria mai mult. Dacă am o femeie lângă mine care mă iubește, nici n-aș putea să-i fac ceva care să o deranjeze. Și vă spun sincer, am găsit-o sau cel puțin așa simt. Cel mai mult în viață îmi doresc o familie. Cel puțin patru copii îmi doresc”, le-a povestit Culiță fanilor de pe Youtube. Ulterior acesta a spus si cum a primit-o mama Geta pe tanara.

Mama Geta, părere sinceră! Ce crede despre noua iubită a lui Culiță

Mama Geta, primele declarații despre Daniela Iliescu

Culiță Sterp și-a dus iubita acasa! Asadar, mama Geta a cunoscut-o deja pe posibila ei viitoare nora. Daca relatia cu Carmen de la Sălciua a fost una mai tensionata, oare ce părere are despre Daniela Iliescu? Chiar artistul a povestit cum a decurs intalnirea dintre mama si iubita lui. Chiar daca femeia este destul de pretentioasa, se pare ca a fost cucerita de iubita lui Culita. Cele doua femei par sa rezoneze, iar acest lucru il bucura enorm pe cantaret.

”Am fost golan, știe și mam Geta!!! Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îmi fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul. Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu iubita mea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a conchis Culiță la WOWbiz.ro