Denis Emilia Răducu, pe numele său adevărat, s-a stins din viață la o vârstă fragedă, după ce a pierdut lupta cu boala. Artista a fost diagnosticată cu cel mai grav tip de cancer la ficat. A lăsat în urmă o familie îndurerată și un  iubit cu care avea planuri de viitor.

Denisa Manelista s-a stins din viață pe data de 23 iulie 2017. A lăsat în urma sa multă durere și lacrimi în ochii celor care au iubit-o și care nu o pot uita nici acum. Mama Denisei deplânge pierderea fiicei ei și, a povestit momente pe care le-au trait împreună.

Denisa avea grijă să nu le lipsească nimic celor dragi

Mama regretatei artiste povestea cum aceasta mereu avea grija ca mamei sale să nu îi lipsească nimic. Mereu îi dădea bani și oferea cadouri celor dragi.

„Denisa când venea acasă se uita în portofelul meu și râdea de mine. Îmi zicea: mamă, păi tu ai bani de 10 lei? Lasă că îți dau eu de un milion (100 lei, n.r.) și îmi punea bani în portofel. Ea mi-a dat un lănțișor de aur. Surorii sale i l-a dat pe cel cu numele ei, Denisa. I-a mai dat un lănțișor unei prietene, tot din aur. Ei nu-i plăceau bijuteriile”, a spus mama Denisei, la Kanal D.

Mama Denisei Răducu  spune totul despre regretata manelistă. Cum se comporta artista cu ea: „Îmi vedea portofelul și râdea de mine”
Arhivă/Facebook

Regretata artistă a trecut prin momente grele

Tot mama Denisei a povestit tot greul prin care a trecut fata sa. A suferit multe șocuri, de la boala mamei sale și a sa, până la conturile bancare goale.

„Ea în martie 2017, pe 4, a descoperit boala. Eu i-am zis: Deni, tu la anul, în 2018 în martie, vei fi bine 100%. Eu îi spuneam și ea mă credea. A avut 3 șocuri: unul când a aflat că sunt eu bolnavă, altul când a văzut contul pe 0 și încă unul când a aflat de boala ei. Nu s-a putut face nimic la ea, doar așa, pentru a-i prelungi viața, o embolizare. A făcut tratamente și naturiste. Doamne, cât am mai chinuit-o cu astea naturiste, dar mă agățam de orice.

Eu oricum eram înnebunită, plângeam la baie. Nu voiam să mă vadă ea că plâng, dar era deșteaptă, se prindea imediat. Zicea: cum să mă îmbolnăvesc eu așa de tânără… De când a aflat, de pe 4 martie până în iulie, când a murit, eu nu am putut să o întreb nimic.

Nu am putut să îmi întreb fata unde să o îngrop și cui lasă tot ce are. Cum să-i zici așa ceva unui copil? Am intuit eu cam ce ar vrea ea…Nu am întrebat-o cui lasă mașina, conturile, telefonul…Îi făceam varză călită. Pomana porcului, cu mămăligă. Ea râdea și juca pe lângă mine, își suna prietenele”, spunea mama Denisei la „Acces Direct”