Toți românii o cunosc pe Delia Matache, una dintre cele mai celebre artiste din România. Nu se știu multe despre familia acesteia.   

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Puțini știu însă că atât sora acesteia, Oana Matache, dar și mama celor două surori, Gina, pot cânta senzațional. De asemenea, nu multe persoane știu faptul că cea care i-a dat viață Deliei, se confruntă cu o problemă gravă de sănătate.  

Gina Matache, bolnavă

Gina Matache are o problemă serioasă la mână. Afecțiunea de care suferă aceasta nu are leac, motiv pentru care este nevoită să trăiască toată viața cu o durere imensă și cu o mână pe care nu o poate folosi așa cum o folosește pe cealaltă. Se pare că femeia s-a săturat să mai meargă prin spitale, așa că a decis să întrerupă tratamentul.   

De asemenea, Gina Matache a mai spus că lasă totul în seama lui Dumnezeu pentru că oricum pentru afecțiunea ei nu există un leac.  

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face’, a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars. 

Mama Deliei Matache are o problemă gravă de sănătate: Nu mai am cum să lupt. Dumnezeu cu mila!

Care este cea mai mare frică a mamei Deliei

Recent, Gina Matache a împlinit vârsta de 59 de ani. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat la televiziunea citată mai sus, femeia a vorbit despre relația pe care o are cu cele două fiice. Aceasta spune că sunt extrem de apropiate, mereu a încercat să le protejeze, iar teama ei cea mai mare este să nu devină o povară pentru fete.  

Una dintre cele mai mari frici pe care le are Gina Matache este de bătrânețe și de singurătate. Aceasta povestește că îi e frică să nu moară, sau să nu își piardă mințile și să ajungă să fie o povară pentru fetele ei.   

„Dacă o fi să mor, să mor de inimă. Nu vreau să le chinui. Vreau să mă ardă și cu asta basta. Ce să stai să plângi la cimitir? Viața este aici pe pământ, dincolo om vedea ce-o mai fi”, a declarat Gina Matache.  

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.