Dintr-un spital de Psihiatrie, Bianca Pop a postat în mediul online câteva filmulețe în care spune că a fost internată cu forță, după ce a fost bătută de mama și feratele ei. Fost ispită a făcut declarații șocante, iar acum mama acesteia face lumină. Femeia a vorbit despre motivele pentru care și-a internat fiica și a dat mai multe detalii despre situația ei.

Mama Biancăi Pop a făcut primele declarații despre situația în care se află fata sa. Aceasta a mărturisit că fost ispită nu a fost agresată fizic și a ajuns la spital pentru că reprezintă un pericol pentru propria persoană. Se pare că tânăra se confruntă cu o depresie puternică, alimentată și de consumul excesiv de substanțe interzise și alcool.

„N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat poliția și salvarea ca să o ducă să o detoxific.

Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Ea are o depresie”, a declarat mama Biancăi Pop, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mama Biancăi Pop face lumină! Care este motivul pentru care fost ispită de la „Insula Iubirii” a fost internată cu forța la Psihiatrie
Social media

Bianca Pop, la limita puterilor

De asemenea, mama Biancăi Pop a mai declarat că fiica sa se află într-o stare deplorabilă, motiv pentru care a decis că are nevoie de ajutor de specialitate. Pe fondul depresiei, fosta ispită a slăbit mai bine de 18 kilograme, lucru ce îi pune în pericol sănătatea. Mai mult, mama Biancăi Pop a mai declarat că aceasta ar fi fost de acord inițial cu internare.

„Eu am dus-o la medic ca să o salvez, iar mâine nu va fi externată pentru că abia mâine va veni un medic să îi facă analize și să o examineze. Arată ca un copil de 10 ani, așa a ajuns de slabă, a ajuns foarte slabă, e agitată și nu mai doarme.

Eu nu am internat-o la un spital de nebuni, am internat-o la Psihiatrie că trebuie examinată și acolo va primi tratamentul adecvat. E și pe semnătura ei, dar și pe semnătura mea”, a mai spus mama Biancăi Pop.