Fratele Biancăi a dat detalii din casă.

Scandalul în care Bianca de la Puterea dragostei este implicată de câteva zile ia amploare. După ce s-a aflat că fosta iubită a lui Livian a întreținut rel.ții int.me în fața camerei cu fostul iubit și a făcut și videochat, familia concurentei a aflat din presă de acest scandal uriaș.

Reclamă

Originară din Tecuci, Bianca a spus de mai multe ori că în ultimii ani nu a avut o relație extraordinară cu părinții săi și că lucrurile dintre ei s-au mai răcit, iar unul dintre apropiații săi îi dă dreptate.

Fratele Biancăi susține că familia este în stare de șoc de când au fost făcute publice filmulețele. El a vorbit cu un apropiat și a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Mama lor a făcut un atac de cord din cauza supărării, iar de două zile nu mănâncă nimic. În plus, sora mai mică a Biancăi este arătată cu degetul la școală de către colegii săi, iar acest lucru poate fi traumatizant pentru orice copil.

De asemenea, tot fratele Biancăi spune că Bianca l-a iubit enorm pe fostul iubit, cu care s-a filmat întreținând rel.ții int.me în fața camerei, iar atunci când s-a despărțit de el a suferit enorm, așa cum și Bianca a declarat la Tv și pe vlogurile sale. Potrivit lui, sora sa era hotărâtă să câștige cât mai mulți bani în timpul emisiunii, să se schimbe și să se apropie mai mult de părinți și de frații săi.

Tot Cristian o apără pe Bianca și spune că aceasta nu și-a vândut trupul pe străzi pe bani, iar vârsta a făcut-o pe concurentă să creadă că făcând acest lucru îi va câștiga inima fostului iubit.

Cristian a fost alături de sora sa câteva zile în emisiune și a încercat să îi aline dorul de casă.