Mama Antoniei si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Denise Iacobescu arata intr-un mare fel, iar putini isi dau seama cati ani are de fapt. Ea si Antonia pot trece usor drept doua surori, nu mama si fiica. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca Denise este deja bunica. Antonia i-a oferit 3 nepotei, o fetita din casnicia cu Vincenzo si cei doi baietei pe care ii are cu Alex Velea.

Denise isi iubeste enorm toti nepotii si se bucura ca poate avea grija de acestia. Mama Antoniei este un adevarat sprijin pentru cantareata, putand contand pe ea in orice situatie. La cat de bine arata insa Denise Iacobescu, nimeni nu ar crede ca aceasta este deja bunică. Iar asta pentru ca putini stiu ce varsta are Denise. Chiar bruneta a facut anuntul pe retelele de socializare.

Sunteti pregatiti sa fiti socati? Ei bine, mama Antoniei a implinit ieri 53 de ani. Femeia a postat un mesaj pe retelele de socializare in care si-a anuntat prietenii virtuali ca a mai adaugat un an in buchetul vietii. Femeia nu se simte insa batrana, asa cum le-a transmis si admiratorilor ei. Acestia au coplesit-o cu mesaje de la multi ani, urari de bine, dar si cu felicitari pentru felul in care arata la aceasta varsta.

Mama Antoniei, pentru totdeauna tanara

„La revedere 52…bine ai venit 53!!!… 4EVER YOUNG ?”, a scris Denise Iacobescu la ultima poză postată.

„Pardon, vrei sa zici 35 ani! Asa frumoasa esti!!!??? Iti doresc multa binete, dragoste, fericire, sanatate draga om frumos!!!”,/ „Va doresc o zi de nastere minunata,”/ „La multi ani frumosi draga Denise! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Te puuup????❤️O zi minunata!”, câteva dintre comentariile primite de mama Antoniei.

Mama Antoniei, despre sfaturile date fiicei sale

„De mică i-am spus să fie pe picioarele ei. Să nu depindă de nimeni. Asta nu din mândrie, ci pentru stabilitatea ei. Nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău. Cu mama, cu tata, cu soțul, cu iubitul. Să fie pe picioarele ei financiar,”, a declarat mama artistei.