Andreea Tonciu nu a mai putut rezista în competiția ,,Survivor România”. Aceasta a fost luată cu targa, a leșinat de câteva ori și se pare că stresul a copleșit-o pe brunetă. Recent, mama Andreei Tonciu a vorbit despre experiență trăită de fiica sa în Republica Dominicană. 

Dezvăluirile făcute de mama Andreei Tonciu

Maria Tonciu a precizat că în prezent, fiica sa este bine și este nerăbdătoare să își revadă familia. Aceasta a precizat că pentru Andreea Tonciu, experiența din Republica Dominicană nu a fost una prea plăcută și că mai degrabă, s-a ales cu niște traume. Maria Tonciu a precizat că fiica sa are încă probleme cu somnul după perioada petrecută la ,,Survivor România”.

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă. Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră.

Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote”, a povestit Maria Tonciu, la Măruță.

Mama Andreei Tonciu a mărturisit că îi este aproape fiicei sale după problemele avute în cadrul competiției. Aceasta a precizat că Andreea Tonciu era conștientă de faptul că nu își poate ajuta echipa cu puncte, mai ales atunci când starea de sănătate nu permite acest lucru.

„Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei”, a declarat mama Andreei Tonciu.