În urmă cu o săptămână, chiar de ziua sa de naștere, Andreea Tonciu a povestit în cadrul emisiunii „La Măruță” drama prin care trece. Fosta asistentă tv a dezvăluit faptul că tatăl său a înșelat-o pe mama sa cu menajera.

La o săptămână distanță de la acest episod, mama Andreei Tonciu a făcut primele declarații. Femeia a mărturisit că și-a dat seama de infidelitatea soțului prin faptul că a surprins o discuție între el și amantă.

„Printr-o convorbire pe care am depistat-o eu între ea și soțul meu. Vă dați seama, soțul meu trece acum și el printr-o traumă și îmi spune cum de a putut să facă așa ceva.a declarat Maria Tonciu în emisiunea „Teo show”

„M-a convins că o să fie totul ok…”

Sursa: Social media

În urma infidelității bărbatului, mama Andreei Tonciu a decis să meargă la notar pentru a pune capăt mariajului. Cu toate că părea ferm convinsă că vrea să divorțeze, Maria Tonciu s-a răzgândit în ultima clipă. Se pare că soțul (n.r tatăl Andreei Tonciu) a convins-o că mai merită o șansă și că vor trăi fericiți până când moartea îi va despărți.

„Pentru că suntem de aproape 38 de ani împreună fizic și a zis că a făcut o greșeală pe care o regretă și pe care o s-o regrete tot timpul. I-am propus să mergem împreună la notar și să băgăm actele de divorț, dar în momentul în care a venit ziua semnării ni s-a dat o lună termen. M-a convins că o să fie totul ok și o să fim fericiți până la adânci bătrâneți.” a mărturisit Maria Tonciu, în cadrul aceleiași emisiuni

Mama Andreei spune că s-a întâlnit cu cea cere i-a stricat căsnicia și că a purtat o discuție cu aceasta. Maria Tonciu a vrut să afle chiar de la menajeră de ce s-a băgat în căsnicia ei. Aceasta din urmă a răspuns că a vrut să se răzbune pe soțul său care o înșelase în urmă cu mai mult timp.

„M-am întâlnit o singură dată cu ea. Venise la o altă doamnă căreia i-o recomandasem, fiind vecina noastră. Întrebând-o de ce a procedat așa, a spus că nu știe. A făcut lucrul ăsta ca să se răzbune pe soțul ei, care, la rândul lui, a înșelat-o. Și l-a găsit pe Făt-Frumos al meu.” a spus mama Andreei Tonciu.