Mama Alexandrei a dat ochii cu Dinca! Toata lumea a ramas socata! Tipetele ei au rascolit multimea la proces! „Dincă, moș nemeric, să…” Continuarea e cutremuratoare

Disperare pentru părinții Alexandrei Măceșanu. După ce au mers să depună cererea strămutării dosarului Caracal, oamenii și-au strigat durerea. Teodorița Măceșanu, obosită și îngenuncheată de birocrație și de lunile în care a tot încercat să țină speranța aprinsă, spune că a ajuns la capătul puterilor.

Familia Măceșanu a cerut strămutarea dosarului Caracal de la Slatina, în ideea de a evita interferențe cu corectitudinea judecării acestuia. Totul s-a întâmplat la câteva zile după ce rechizitoriul a fost finalizat de DIICOT și trimis spre judecare la Tribunalul Județean Olt.

Părinții Alexandrei nu au încredere în polițiștii din Olt, motiv pentru care au cerut strămutarea procesului.

Strigătul de durere al mamei Alexandrei
Înainte de decizia Curții de Apel Craiova, Teodorița Măceșanu spunea că a ajuns la capătul puterilor și, pentru prima oară, a lăsat deoparte politețea și nu i s-a mai adresat lui Gheorghe Dincă drept „domnul Dincă”.

„Aştept să văd ce vor hotărî magistraţii de la Craiova. Nu mai pot, am ajuns la capătul răbdării”, a spus mama Alexandrei, conform Adevărul. „Până acum am vorbit frumos, dar nu mai pot. Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri. Eşti un nenorocit. Ne-ai distrus viaţa!”

În continuare, atât părinții Alexandrei cât și părinții Luizei Melencu continuă să creadă că fiicele lor sunt în viață. Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-ar fi omorât pe cele două fete, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, trafic de persoane, trafic de minori și profanare de cadavre.

Lasă un răspuns

Alcolul face încă 4 victime! Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier cauzat de un tânăr alcolizat

Duban o sa înnebunească când o să vadă asta!