Cine vor fi nașii de botez pentru fiul Mălinei Avasiloaie și al lui Alin Gabor.

Aproape toată lumea știe că Mălina Avasiloaie este însărcinată. Nu mai durează mult până când cântăreața va aduce pe lume primul ei copil. Ea și Alin Gabor nu formează de mult timp un cuplu. Însă, cei doi au făcut pași importanți în relația lor. Recent, s-au aflat și nașii de botez ai fiului lor. Iată cine le va boteza bebelușul. 

Mălina Avasiloaie trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Artista are toate motivele să fie fericită. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alin Gabor cu care s-a cununat. Acum, cei doi îndrăgostiți așteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

social media

Cine îl va boteza pe micuț

La cununia civilă care a avut loc în acest an, nași le-au fost Nicole Cherry și Florin Popa. Mai mult, anul acesta, Mălina și soțul ei, Alin Gabor, au ales ca nașii de botez să fie tot Nicole Cherry și Florin Popa.

Se pare că Mălina Avasiloaie și soțul ei au optat pentru aceeași pereche de nași, atât la cununie, cât și la botezul fiului lor. Marele anunț a fost făcut chiar de către Nicole Cherry. Cântăreața a postat pe contul ei personal de Instagram o poză alături de Mălina și sora sa în timp ce îi pupau burtica.

Totodată, alături de poza postată, a apărut și un mesaj în care se specifica faptul că Nicole va fi nașa celui mic.

„Încă puțin și vine iubitul lu’ nașa’’, a scris artista Nicole Cherry pe contul ei de Instagram în secțiunea de Story.

Povestea de dragoste dintre Mălina Avasiloaie și Alin Gabor

În aceste momente, Mălina Avasiloaie trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. Însă, în momentul în care cei doi s-au cunoscut, artista nu dorea să fie implicată într-o relație amoroasă. Totuși, nu doar Mălina a fost cea care a pus ochii pe Alin Gabor, ci și soțul ei pe ea. Între cei doi a fost clar dragoste la prima vedere.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.