Mălina Avasiloaie trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alin Gabor. În curând cei doi vor dansa la propria nuntă. Cuplul a făcut mărturisiri despre marele eveniment, dar și despre botezul copilului, mai ales că artista este însărcinată, iar în vara acestui an va naște. 

Eveniment dublu

Cântăreața a mărturisit într-un interviu că ea și soțul ei sunt în căutarea unei locații pentru nuntă. Cei doi au relatat că marele eveniment va avea loc în vara anului viitor. Vedeta a dezvăluit că ia în calcul de a face nunta și botezul în aceeași zi, mai ales că în luna august va aduce pe lume primul ei copil. Mălina este nerăbdătoare să se căsătorească cu partenerul ei de viață, Alin Gabor.

„Suntem în căutarea unei locații pentru nuntă. Pentru nunta ce va avea loc la anul, am stabilit cumva sezonul, știm sigur că va fi în vara anului următor. Bebe se naște în august, cumva ar fi intervalul de timp relativ scurt între botez și nuntă. Luăm în calcul și varianta de a face „nuntez” (nuntă și botez)”, a declarat Mălina Avasiloaie.

Mălina Avasiloaie a vorbit despre nuntă și botez. Artista a dezvăluit când va naște
Spynews

Care va fi numele copilului

Cu toate că a făcut cunoscută luna în care va aduce pe lume primul bebeluș, nici artista și nici soțul ei nu au vrut să mărturisească ce nume va purta copilul. Însă, cei doi au precizat că băiețelul lor va avea două nume.

„Sunt multe variante la care ne-am gândit. Am găsit o variantă care ne place amândurora, dar momentan vrem să ținem așa puțin mister, pentru că sunt două prenume”, a mărturisit Alin, soțul cântăreței.

Cuplul a devenit oficial soț și soție, în luna aprilie a acestui an. Artista și iubitul ei și-au unit destinele și au spus marele „DA” în fața ofițerului stării civile. Nașii amorezilor sunt nimeni alții decât Nicole Cherry și iubitul ei.