Majda  face parte din categoria oamenilor foarte ocupați. Femeia are un job foarte solicitant la Antena Stars care îi ocupă deja foarte mult timp. Pe de asupra, aceasta trebuie să mai aibă grijă și de familia de acasă. Din păcate, ea a trebuit să renunțe la hobby-ul său preferat, și anume gătitul.

Nu e un secret faptul că Majda este vrăjită de dulciuri. Pe lângă faptul că îi place să le consume, acesteia îi face plăcere să le și prepare. Tocmai de aceea, în urmă cu un an și jumătate și-a achiziționat o rulotă. Ea a venit cu ideea nemaipomenită de a crea o cofetărie mobilă.

Lucrurile au mers bine la început. A găsit camionet, a utilat-o corespunzător și și-a obținut toate avizele necesare. Din păcate, lipsa timpului a făcut-o pe Majda să regândească întreaga afacere. Aceasta a ajuns la concluzia că cea mai bună variantă ar fi să vândă rulota cu totul cuiva  care îi împărtășește pasiunea.

Majda Aboulumosha și Pepe au decis să renunțe la câteva afaceri

O vând pentru că efectiv nu am timp să mă ocup. Am mai multe proiecte. O vând cu 17.500 de euro sau o închiriez. Mi-ar părea rău doar dacă aş afla că ajunge într-un loc şi stă degeaba, în rest eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată. Tot ce mi doresc e să ştiu că cineva chiar se poate bucura de ea”, a declarat femeia.

Pepe vinde salonul de înfrumusețare

Nici Pepe nu a scăpat prea ușor în ultima perioadă. Se pare că și celebrul artist s-a gândit să își vândă una dintre afaceri. Este vorba despre salonul de înfrumusețare de pe Calea București. Salonul se află în centrul Capitalei și este echipat cu absolut tot ce trebuie.

Din păcate, Pepe a ales să renunțe la această afacere care nu îi mai aduce profit tot din cauza timpului. Bărbatul spune că este plecat în majoritatea timpului și că nu se mai poate ocupa cum trebuie de organizare.

Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca are grădiniţa”, a declarat Pepe.