Maia Morgenstern și-a exprimat opinia după declarațiile controversate ale lui George Buhnici.

După apariția declarațiilor controversate ale lui George Buhnici în spațiul public, mai multe vedete au luat atitudine și, după caz, l-au contrazis sau l-au susținut pe George Buhnici. Printre aceste vedete se numără și marea actriță Maia Morgenstern, care a transmis un mesaj după zile bune în care George Buhnici și soția sa au fost puși la zid de internauți.

Maia Morgenstern, mesaj după declarațiile făcute de George Buhnici

Printre reacțiile provocate de declarațiile lui George Buhnici de acum câteva zile se numără și cele ale Maiei  Morgenstern. De reamintit este că vloggerul a menționat cu fermitate că femeile ar trebui să meargă mai mult la sală, să scape de vergeturi și celulită și că se simte foarte norocos pentru că soția sa arată precum o minoră.

„Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți…Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și…îmbolnăvești de atâta…cum sa zic io?!” Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri. Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine…
Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza.

Maia Morgenstern, reacție neașteptată după declarațiile lui Buhnici: „Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos”

Ne mai civilizăm un picuț.
Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine…în fine.
Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic.
Iată, de pildă, tabloul „Cele trei grații”. Rubens. Pictorul.
Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo…Păi nu-i păcat sa nu….și anume???
P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc”, a fost mesajul postat de marea actriță pe rețelele de socializare.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.