Maia Morgenstern a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Maia Morgenstern a făcut un anunț trist, acum doar câteva ore, pe pagina sa oficială de Facebook. Cunoscuta artistă a făcut primele declarații, după ce s-a infectat cu COVID-19, dar a vorbit și despre momentul în care a aflat că este purtătoare a virusului.

Maia Morgenstern cerut ajutorul medicilor

Cunoscuta și iubita artistă se pregătea pentru un spectacol. A decis să se mai testeze o dată, deși făcuse lucrul acesta două zile la rând. Ei bine, în momentul respectiv a aflat că este infectată cu COVID-19 și a cerut imediat ajutorul medicilor. Mai mult de atât, a anulat totul și a urmat întregul tratament prescris de medici, fiind de părere că aceasta este formă de respect pentru cei care s-au ocupat de ea.

Maia Morgenstern a dorit să evite o tragedie. Nu își dorea sub nicio formă ca și alte persoane să ajungă să fie infectate și să treacă prin aceleași momente grele ca și ea. A fost o persoană responsabilă, deoarece nu a vrut să fie o povară pentru nimeni.

Maia Morgenstern, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Am evitat o tragedie!”

”M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV. Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment.Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară!”, a scris Maia Morgenstern, pe Facebook.

Distribuie