Maia Morgenstern este o actriță foarte cunoscută la noi în țară. Femeia se bucură de faimă și succes de la o vârstă foarte fragedă, atât în România, cât și peste hotare. Totuși, faima nu este chiar totul, iar doamna Maia a simțit asta pe pielea ei. Aceasta a fost oprită în trafic de către un polițist de la rutieră, care părea foarte deranjat de modul în care femeia conducea.

Reclamă

După ce a inspectat actele pe care Maia le-a prezentat, polițistul a constatat că ITP-ul mașinii era expirat. Fără să stea pe gânduri, acesta a sancționat-o pe femeie cu suma legală pentru încălcarea legii. Vedeta nu a a vut nimic împotrivă, ba chiar a plătit amenda imediat.

Totuși, Maia Morgenstern a avut ceva de adăugat la toată această întâmplare. Se pare că polițistul nu purta deloc mască de protecție atunci când a interacționat cu femeia. Acest lucru a deranjat-o teribil pe Maia, așa cum reiese din postarea sa de pe Facebook.

Reclamă

Maia Morgenstern a fost amendată de către un polițist în trafic

„Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă. <Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?> <Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…><Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda…>”, a scris femeia pe contul său de socializare.

În cele din urmă, doamna Maia a primit o amendă, i s-a ridicat și talonul mașinii și nu a beneficiat de nici o reducere. Aceasta se declară mulțumită de serviciile poliției rutiere, dar consideră că masca ar trebui să fie obligatorie pentru toată lumea în această perioadă.