Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Popularitatea sa a crescut odata cu emisiunea „Burlăcița” unde ea își alegea un partener cu care să rămână. Vedeta este prezentă la evenimente mondene și este o femeie asumată care vorbește deschis despre orice.

Andreea Mantea apare pentru prima dată pe micile ecrane la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Este îmbrăcată într-o rochiță cu buline care îi evidențiază bustul, proeminent, încă de atunci. Părul este prins în două codițe precum o scolăriță. Andreea are încredere în ea și nu se sfiește în fața camerelor de filmat. Ba mai mult, glumește cu Horia Brenciu și cei doi prezentatori.

@diana.blogger #interviuri #foryoupage #viral #chisinaumoldova #bucurestiromania🇷🇴 #iumor #neatacurazvansidani #andreeamantea ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Bună dimineața! Nu înțeleg ce faceți voi aici acum..”

„Noi suntem cu domnul Horia Brenciu.”

„Dommnu Horia, vă supărați dacă rămâneți puțin singur? Că eu am puțină treabă cu băieții.

Andreea Mantea prezintă „O nouă șansă”

O nouă producție de televiziune și-a făcut apariția pe micile ecrane pe postul Kanal D. Producţia se numește „O nouă şansă” și s-a lansat în toamna anului 2021. Emisiunea este făcută după formatul internaţional „Second Chance”, realizat în Turcia şi se va difuza săptămânal, în ziua de sâmbătă. Emisiunea se filmează în mai multe locuri din țară, iar persoanele vin să povestească greșelile trecutului. În emisiune se va afla și persoana căreia va trebui să îi ceară scuze. Rolul Andreei va fi de mediator și va încerca să îi împace pe aceștia.

„Aşa cum v-am obişnuit de atâţia ani, vin în faţa dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greşeşti foarte tare cuiva şi nu ai parte de iertarea dorită, simţi nevoia să îţi spui povestea şi să-ţi ceri iertarea în faţa cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult şi să îi ajut să îşi găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă şansă”, a declarat Andreea Mantea.