Ruby și Robert au mers împreună în „Asia Express”.

Ruby este una dintre veteranele muzicii de la noi. Artista are în spate zeci de ani de carieră, timp în care fanii i-au fost aproape la fiecare pas. Pentru a le mulțumi, bruneta postează zilnic pe Instagram și le comunică tot ceea ce face. Totuși, de ceva vreme, urmăritorii ei au observat că „Rubina” este mult mai zgârcită cu postările personale.

Ruby este genul de persoană care știe să se facă plăcută oriunde ar merge. Artistei îi merge din ce în ce mai bine, mai ales pe plan profesional. Bruneta a lansat multe piese, dar a bifat și proiecte care au reprezentat o premieră pentru ea. Deși au văzut-o mai peste tot, fanii ei nu pot spune același lucru și despre iubitul ei.

Ruby și Robert i-au cucerit pe toți odată cu participarea la „Asia Express”. Publicul a avut ocazia să cunoască o altă latură a celor doi și și-au dat seama că au fost sarea și piperul emisiunii. Ruby și partenerul ei au fost la un pas de a pune mâna pe amuleta de 30.000 de euro, dar CRBL și Oase au fost mai rapizi.

Mai sunt sau nu împreună?! Adevăratul motiv pentru care Ruby nu s-a mai afișat cu iubitul ei
Instagram

Ruby, poveste de dragoste departe de ochii lumii

Imediat după încheierea emisiunii, fanii nu l-au mai mai văzut deloc pe Robert în aceeași conjunctură cu Ruby. Artista postează des filmulețe din intimitatea penthouse-ului ei, dar niciodată cu partenerul ei în cadru. Pentru a-i lămuri pe toți, „Rubina” a vorbit și despre acest subiect care îi este destul de des ridicat la fileu.

„Eu îmi trăiesc visul în fiecare zi și în continuare îmi doresc să evoluez încontinuu. Nu există un maxim pe care îmi doresc să îl ating, pentru că nu am limită în evoluția mea. (…)

Nu sunt singură, sunt în aceeași relație. Îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică. Nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a declarat Ruby pentru wowbiz.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.