Mai mulţi civili morţi şi câţiva militari răniţi, în Siria

Reclama

Reclama

ONG-ul Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO),  a anunţat că minim nouă civili, dintre care opt copii cu vârsta sub 15 ani, au fost uciși în bombardamente ale armatei turce. Totul s-a întâmplat în apropiere de o școală dintr-o localitate în nordul Siriei sub control kurd.
Bombardamentul a avut loc în localitatea Tal Rifaat, acolo unde au loc confruntări între forțele turce și kurde. „Tirurile de artilerie au lovit în apropierea unei școli, în momentul în care copiii ieșeau” din clădire, potrivit directorului OSDO, Rami Abdel Rahman.

De altfel, astăzi, trei militari ruși au fost răniți în urma exploziei unei bombe artizanale în Siria, în timp ce se deplasau cu o mașină blindată a poliției militare, anunță Ministerul Apărării al Rusiei.

„Pe doi decembrie, în cadrul operațiunii de recunoaștere a rutei de patrulare comune ruso-turcă, la 1,5 kilometri la Vest de localitatea Koran (districtul Kobani, provincial Alep), în timpul deplasării cu mașina blindată a poliției militare rusești, a fost detonat un dispozitiv explozibil artizanal”, se prezintă în comunicatul instituției.

 

Reclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii