Mihai Petre, cel mai sincer și dur jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”.

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au vorbit despre începuturile lor în televiziune. Primul mare proiect a fost concursul „Dansez pentru tine”, difuzat pe Pro TV. Cei doi dansatori au fost reticenți la început.

La început, Mihai Petre nu a fost prea încântat de emisiunea „Dansez pentru tine”. Acesta a spus în cadrul unui interviu că prima sa experiență cu televiziunea l-a făcut să-și pună multe semne de întrebare.

social media

Mihai Petre, de la concurent la jurat, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”

În prima ediție a emisiunii „Dansez pentru tine”, Mihai Petre a fost coregraf. Ulterior, a devenit jurat după ce, în cadrul caravanei care a cutreierat toată țara, producătorii și-au dat seama că Mihai are replicile la el.

Mihai a mărturisit că nu știa că este mai mereu filmat în timpul castingurilor. Acesta asculta o parte din poveștile cu care concurenții se prezentau la casting, iar acesta a ajuns la concluzia că unele din ele erau de-a dreptul ridicole.

„Mi-a zis cineva că are nevoie de un laptop. Eu i-am zis: da bine că un Ferrari nu vrei”, a fost replica pentru care i s-a propus postul de jurat în emisiune.

Așadar, producătorii și-au dat seama că sinceritatea și duritatea pe care Mihai le avea asupra concurenților, erau fix calitățile necesare pentru un jurat. Mihai și Elwira au fost reticenți la început atunci când li s-a propus să facă parte din acest proiect. Ei au mărturisit că această emisiune îi încurca destul de mult, deoarece aveau foarte multe evenimente programate.

„E o poveste interesantă. Noi aveam sala undeva la un centru cultural. La un moment dat, ne bate cineva la ușă. Era cineva din producție. Au bătut la ușă, au făcut ei un research, aveau nevoie de coregrafi.

Inițial, asta a fost propunerea. Știam formatul din alte țări. Am zis că nu cred că e cazul. Ăștia n-or să danseze bine, îi învăț și mă chinui. Nu am avut starea necesară. Mi se părea o chestie superficială.

Eu știam că ai nevoie de ani de pregătire, aveam un mindset pe care foarte mulți profesioniști îl au și este greșit. Am zis că nu are sens, că îmi ia foarte mult timp. Nu vedeam un avantaj. Eram orb complet. Elwira mi-a spus că poate ar trebuie să încerc”, și-a amintit Mihai Petre în cadrul podcastului.

Astfel, soția sa Elwira a fost cea care l-a convins pe Mihai Petre să facă parte din juriul emisiunii.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.