Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul  dintre cele mai longevive cupluri. Despărțirea lor a venit ca un șoc pentru fani, pentru că nimeni nu se aștepta la asta. Anul 2020 a fost cel mai greu pentru ei.

După 9 ani de relație, cei doi și-au spus adio. Lucurile nu au mai funcționat între ei. Pentru că au avut o relație apropiată cu fanii lor, Cristina și Vlad au simțit nevoia să le ofere o explicație. O relație nu este întotdeauna roz, iar lucrurile mai puțin plăcute care nu au fost expuse în social media au condus la despărțire.

Ce a spus Cristina Ciobănașu despre o posibilă împăcare

Invitată în cadrul unei emsiunii, tânăra actriță a spus că lucrurile sunt inevitabile, pentru că nu știi ce îți rezervă viitorul. Momentan însă, aceasta a fost cea mai bună decizie pentru amândoi.

„Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine.”, a povestit actrița la o emisiune TV

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

„Știu că e o nouă etapă din viața noastră. S-a schimbat un pic scenariul, dar e un nou început. Cred că asta e ultima oară când o să vorbim despre subiectul ăsta. E un subiect sensibil, care ne emoționează în continuare. Noi am clădit, în primul rând, o relație de prietenie acum 10 ani, sunt 10 ani de când ne-am cunoscut, și cred că ăsta e un lucru important. De asta cred că putem rămâne în continuare prieteni. 

De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă.

Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac.”, a declarat Vlad Gherman în cadrul unei emisiuni TV