Magistraţii au decis! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal

Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă

Veştile au zdruncinat românii care au urmărit cazul Caracal. Astăzi, noi detalii ies la iveală. Magistraţii au decis ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

Tribunalul Olt a luat o nouă decizie în Cazul Caracal. În hotărârea magistraților sunt vizați atât posibilul criminal Gheorghe Dincă, cât şi violatorul Ştefan Risipiţeanu, prietenul său. Ce au decis magistrații, este incredibil.

Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă

În cea de-a două zi a săptămânii, magistrații judecătoriei din Olt au luat o nouă decizie. Aceștia au hotărât că menținerea arestului preventiv a celor doi suspecți din dosarul Caracal să rămână valabilă. Astfel, Dincă și Risipițeanu rămân în continuare după gratii.

Magistrații au prelungit arestul preventiv pentru monstrul din Caracal și pentru prietenul său. Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt primii suspecți în cumplitul dosar. De mai bine de un an, Luiza Melencu este dispărută, iar Alexandra Măceșanu este de negăsit și ea. Între timp, autoritățile joacă „alba – neagra” cu cei doi inculpați.

Soluţia de prelungire a mandatului de arestare preventivă a fost decisă oficial. Aceasta a fost pronunţată în camera de consiliu şi putând fi contestată în 48 de ore de la comunicare. Mai mult ca sigur, avocații celor doi vor lua decizia.

La termenul de marţi privind verificarea măsurilor preventive faţă de Dincă şi Risipiţeanu, în prezent deţinuţi în Penitenciarul Craiova, instanţa a constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive şi a decis menţinerea acesteia. De altfel, datele și dovezile din dosar sunt catalogate veridice. Familiile celor două fete nu mai rezistă și cer forțarea monstrului din Caracal, pentru a spune ce a făcut cu fetele.

Ce solicită familiile Luizei şi Alexandrei

În legătură cu dosarul „Caracal”, familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat judecătorului de cameră preliminară retrimiterea rechizitoriului la procurori. Această decizie a fost luată în vederea completării urmăririi penale. Astăzi, 3 iunie, totul a căpătat o altă amploare.

Gheorghe Dincă rămâne momentan închis. Acesta este acuzat pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte. Alături de el este şi Ştefan Risipiţeanu. El este acuzat pentru infracţiunea de viol.

 

Carmen de la Sălciua vorbește despre traumele în urma operațiilor estetice

Carmen de la Sălciua vorbește despre traumele din urma operațiilor estetice

Despărțirea haotică a chiriașilor de imobilele închiriate