Magicianul Robert Tudor nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta pune, de ani de zile, câte un zâmbet chiar și pe cele mai triste chipuri. Ceea ce nu știu mulți este faptul că, în spatele trucurilor de magie se află o poveste de viață halucinantă. Robert Tudor a vorbit prima dată despre asta, cu lacrimi în ochi.

Robert Tudor a devenit cunoscut după ce a participat la „Românii au Talent”. Ani la rând a fost acuzat că este „cineva” datorită faptului că este prieten cu Cătălin Măruță. Tocmai pentru a spulbera orice dubiu, magicianul a acceptat propunerea de a participa la podcastul său. Subiectele abordate nu au fost deloc unele ușoare, iar emoțiile s-au văzut non-stop pe fața lui Robert.

Până acum, magicianul nu a avut deloc ocazia să vorbească despre povestea de viață care l-a marcat și care l-a influențat în tot acest timp. Nu multă lume știe, însă Robert mai are doi frați, unul cu 7 ani, iar altul cu 10 ani mai mare. Din păcate, mama lui nu l-a dorit deloc și a făcut tot posibilul pentru a scăpa de el. La propriu.

Magicianul Robert Tudor, născut dintr-o greșeală. „De aia am gura strâmbă, s-a aruncat de la etajul 1” Social media

Robert Tudor nu își judecă mama

Robert Tudor i-a povestit lui Cătălin Măruță cum mama sa a avut diverse tentative de întrerupere de sarcină. De la metoda clasică cu lingură, până la aruncarea de la etajul 1 cu un sac de ciment în brațe. Niciuna dintre metode nu a dat roade, așa că a decis să meargă să facă avort. În seara în care a vrut să plece de acasă, a început să plouă torențial, iar mașina nu a mai pornit deloc.

Acela a fost semnul care le-a dat de înțeles că Robert Tudor trebuie să fie un copil păstrat. Acum, magicianul și mama lui au o relație specială, iar toate aceste povești le știe chiar de la cea care i-a dat viață.