Magda Pălimariu se pregătește să își strângă băiețelul în brațe

Magda Pălimariu este în culmea fericirii. Vedeta mai are doar câteva zile până când va naște și va putea să își strângă băiețelul în brațe. Aceasta este nerăbdătoare și emoționată pentru momentul cel mare. Toate pregătirile au fost făcut, iar acum rămâne doar așteptarea. Vedeta a decis pentru ce tip de naștere va opta și este gata să își vadă micuțul.

Magda Pălimariu a avut parte de o sarcină nu chiar ușoară. Tocmai de aceea vedeta a decis să ia o pauză de la viața profesională și a plecat în Norvegia, alături de soțul său. Primele cinci luni au fost destul de grele, confruntându-se cu stări de greață, vertij, oboseală și dureri. Acum, lucrurile s-au mai așezat și vedete este pregătită să își cunoască băiețelul.

Magda Pălimariu își va duce pe lume copilul în Norvegia, așa că a fost „împinsă” spre o naștere pe cale naturală. Însă, în cazul în care vor apărea complicații, vedeta nu va sta pe gânduri și va opta pentru cezariană.

„Dacă totul decurge normal în continuare cu doctorii de aici, voi naște în Oslo. Acest lucru depinde de la caz la caz (n.r. naștere pe cale naturală sau cezariană). În Norvegia lucrurile stau puțin diferit. Doctorii de aici aleg mereu varianta clasică – în cazul meu, de naștere naturală. Însă lucrurile se pot schimba la momentul respectiv. Eu voi merge pe ceea ce spun medicii. Așa cum consideră ei că este recomandat, așa voi face.”, a declarat Magda Pălimariu, potrivit viva.ro.

Magda Pălimariu, pe ultima sută de metri cu sarcina! Ce decizie importantă a luat vedeta în privința nașterii
Instagram

Magda Pălimariu, pregătiri intense pentru rolul de mămică.

În doar câteva zile, Magda Pălimariu va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta are emoții și s-a pregătit intens pentru marele moment. Deși știe că rolul de mămică nu e unul ușor, aceasta nu își face prea multe griji și este sigură că se va descurca de minune. Și-a făcut lecțiile, a cerut sfaturi, a studiat și este gata să intre în practică.

„Vorbesc cu doctori, cu sora mea, cu prieteni, voi merge la câteva ore de pregătire pentru viitoarele mămici. Dar mai citesc și din cărțile de specialitate. Știu că nu o să fie ușor, dar toate la timpul potrivit. Așa cum s-au descurcat toate mămicile din lumea asta mă voi descurca și eu.”, a mai spus Magda Pălimariu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.