Vedeta a trecut printr-o experiență oribilă în ultimul concediu petrecut în afara țării.

Magda Ciumac a avut parte de ghinion în vacanța din Spania. Fosta parteneră a lui Tolea Ciumac a plecat alături de soțul ei pentru câteva zile, la relaxare. Din nefericire, planurile le-au fost date peste cap de un moment absolut înfricoșător. Cei doi soți au fost jefuiți chiar în Capitala Spaniei, Madrid.

Magda a rămas cu sechele după această experiență

Magda Ciumac s-a căsătorit în urmă cu trei ani, iar de atunci trăiește ca în paradis. Fosta soție a lui Tolea are parte de multă grijă, dar și de răsfăț din partea partenerului ei. Cei doi au împreună afaceri de care se ocupă, dar nu uită să se și bucure de viață. Astfel că, destul de des, Magda și bărbatul din viața ei pleacă periodic în concedii. La fel s-a întâmplat și recent când soțul i-a dăruit vedetei o vacanță cu ocazia zilei de naștere. Deși ar fi trebuit să fie o călătorie de relaxare, aceasta s-a transformat într-o experiență teribilă.

Magda a mărturisit în cadrul unui live pe Tik Tok că ea și soțul ei au fost jefuiți chiar în Madrid. Vedeta a tras o sperietură zdravănă după acest eveniment traumatizant, iar în prezent a rămas cu sechele. Mai exact, aceasta a menționat că are des atacuri de panică.

Nici nu vreau să îmi mai amintesc. Am fost jefuiți chiar în Madrid!A fost oribilă experiența! Și acum am atacuri de panică după ceea ce am trăit acolo.„, a dezvăluit fosta soție a lui Tolea.

Magda Ciumac, generoasă cu fanii ei

Fosta soție a lui Tolea este foarte activă pe rețelele de socializare. Vedeta face live-uri record pe Tik Tok, acolo unde și-a creat o comunitate mare de susținători. Mai mult, Magda este extrem de generoasă cu fanii ei. Vedeta OTV le oferă acestora cât se poate de des premii valoroase.Fosta parteneră a luptătorului de MMA se laudă cu o viață lipsită de griji. Ca să ajungă aici, Magda a mărturisit că a muncit foarte mult.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.