Pescobar, patronul celebrelor restaurante Taverna Racilor nu trece prin cea mai bună perioadă a sa.

Zilele acestea, inspectorii ANPC au pus lacătul pe afacerile lui din București și din Timișoara, asta după ce au descoperit o serie de nereguli. Pescobar susține că totul este o răzbunare politică și că restaurantele lui au funcționat mereu conform normelor.

Pescobar este unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai controversați afaceriști din peisajul din Capitală. Acesta s-a făcut remarcat datorită excentricităților sale, a profitat de asta și și-a promovat afacerea așa cum a știut el mai bine. Însă, asta a venit la pachet și cu situații mai puțin plăcute, descoperite de inspectorii ANPC care au luat decizia de a-i închide afacerea.

Pescobar s-a revoltat și nu este deloc de acord cu ceea ce se întâmplă, susținând că este o victimă a unor mișcări politice și că restaurantele lui nu au fost închise, în ciuda faptul că peste tot s-a vehiculat că s-a pus lacătul pe afacerile lui. Cel care a postat pe TikTok dezastrul din bucătăria Taverna Racilor a fost chiar Horia Constantinescu, președintele ANPC.

Însă, se pare că decizia de a închide Taverna Racilor nu a fost deloc una întâmplătoare sau bazată doar pe neregulile descoperite în bucătărie, căci Horia Constantinescu este mult mai bine conectat la tot ce se întâmplă. Înainte de a fi președintele ANPC, Horia Constantinescu era un simpla parcangiu la Bonton Palace Herăstrău.

Mafia ANPC. Ce legătură există, de fapt, între Horia Constantinescu și Pescobar. Adevăratul motiv pentru care i-a închis restaurantul
TikTok

Președintele ANPC, numit în funcție de Viorica Dăncilă

Probabil că mulți nu-și mai amintesc, dar Horia Constantinescu a fost numit în funcție de nimeni alta decât Viorica Dăncilă, iar trecutul lui nu a fost întocmai unul care să-l recomande pentru această funcție.

Într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, nepotul lui Miron Constantinescu se „lăuda” cu faptul că a fost bătăuș de cartier, că în familia lui, mama sa a omorât-o pe bunica lui și că primele semne de abatere disciplinară le-a dat în clasa a IV-a, atunci când a avut media scăzută la purtare. În plus, la toate astea se mai adaugă și faptul că în clasa a IX-a a rămas repetent.

În perioada în care era paznic la Bonton Palace Herăstrău, afacerea era condusă de nimeni altul decât Andrei Năstase, bărbatul căruia îi este și naș de cununie. După intervenția lui Dăncilă de a-l numi președinte al ANPC, viața lui s-a schimbat radical, i-a mers atât de bine, încât nu mai știa nici numărul afacerilor pe care le deține.

„Habar n-am. Sunt alea care sunt pe numele meu și alea care sunt pe numele altora. Habar n-am câte businessuri mai am.”, spunea acesta, potrivit curentul.info.

Mafia ANPC. Ce legătură există, de fapt, între Horia Constantinescu și Pescobar. Adevăratul motiv pentru care i-a închis restaurantul
Revista 22

Cei care îl urmăresc în social media, știu foarte bine că nu este neregulă pe care o descoperă să nu o posteze pe canalul său de TikTok. Ba mai mult, se pare că asta este doar o strategie de a se promova și de a se lăuda în fața urmăritorilor lui că își face exemplar treaba în funcția în care a fost numit. Însă, ceea ce nu știu mulți sunt culise din spatele acestor filmări.

Horia Constantinescu, abuziv în funcția sa?!

La finalul lunii august, Horia Constantinescu s-a deplasat special în Slatina pentru a închide un restaurant, restaurant care fusese vizitat cu doar o săptămână înainte de colegii lui și unde nu se descoperise nicio neregulă. Comportamentul lui Horia Constinescu este similar cu cel al lui Piedone, pe vremea când acesta făcea parte din Protecția Consumatorului.

Ajunși în Slatina, inspectorii ANPC au reclamat faptul că au fost agresați de soțul Angelicăi Filofte, cea care coordona Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Olt. Vorbim la trecut pentru că, în prezent, aceasta nu mai deține această funcție, Horia Constantinescu declarând că derapajele ei, dar și cele ale familiei sale l-au făcut să își pună anumite semne de întrebare.

„Doamna de la Olt este în subordinea Regiunii Dolj și este funcționar public, post ocupat prin concurs. Fiind funcționar public, nu poate fi demisă așa cum s-ar putea în zona privată și, atunci, trebuie să urmăm toate procedurile. Bineînțeles, luăm în calcul acest lucru demiterea coordonatorului  Comisariatului Olt.

În România, oamenii se țin de scaun cu o forță care ar putea deveni chiar probă sportivă (…). Dânsa nu mai conduce sau nu a condus niciodată așa cum trebuie Comisariatul respectiv, din păcate, iată că derapajele, inclusiv ale familiei domniei sale, fac să ne punem multe semne de întrebare ”, a declarat Horia Constantinescu, potrivit știrideolt.ro.