Reclamă
Reclamă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Polonă că autorităţile locale au emis avertizare de furtuni puternice (nivel 2) pentru întreaga ţară.

Potrivit MAE, atenţionarea este valabilă pentru vineri, 28 iunie 2024.

„Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Varşovia: +48/226283156, +48/226222570, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă”, a explicat MAE. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a Ambasadei României la Varşovia: +48/694486683.

Reclamă

În plus, Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web https://varsovia.mae.ro/, https://www.mae.ro/ şi https://meteo.imgw.pl/ pentru mai multe informaţii despre condiţiile meteorologice şi alte eventuale avertizări.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro