Reclamă
Reclamă

Fanii sunt foarte îngrijorați după ce Madonna și-a anulat cele 3 concerte care urmau să aibă loc în Boston weekend-ul acesta. Artista urma să susțină spectacole pe 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie, însă acest lucru nu va mai fi posibil, iar show-urile vor fi curând reprogramate.

Din câte se pare, Regina Muzicii Pop are probleme de sănătate, iar medicii au sfătuit-o să își acorde o perioadă în care să se refacă. Trebuie totuși să nu uităm faptul că Madonna are 61 de ani, chiar dacă nu își arată absolut deloc vârsta.

Ea a ținut să își ceară iertare în fața fanilor printr-o postare pe una dintre platformele de socializare. Artista a scris:

„Vă rog să iertați acest șir de evenimente neprevăzute. Să îmi fac show-ul în fiecare noapte îmi aduce atât de multă bucurie în suflet, iar faptul că am fost nevoită să anulez aceste spectacole este la fel de rău ca o pedeapsă pentru mine, dar durerea pe care o simt acum este prea mult și eu trebuie să mă odihnesc și să ascult sfaturile medicilor ca să pot reveni mai puternică și mai bună și să continui călătoria Madame pentru voi.”

Reclamă

Fanii din Boston au fost foarte triști în momentul în care au aflat veștile, însă toți își doresc ca Madonna să fie bine și să poată duce la bun sfârșit turul Madame pe care l-a început. Ei i-au transmis gândurile lor bune și toți speră ca artista să revină pe scenă cât mai curând.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro