Fosta asistentă tv își caută bonă în schimbul unei remunerații lunare substanțiale

Mădălina Pamfile trăiește pe picior mare! Vedeta este dispusă să ofere o sumă importantă unei femei care ar fi dispusă să aibă grijă de copiii ei.

Ce salariu este dispusă să ofere?

Mădălina Pamfile se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Fosta asistentă tv trăiește o poveste de dragoste aparte cu partenerul ei de viață. Cei doi au împreună doi copii și o viață lipsită de griji.

Mădălina Pamfile și familia ei locuiesc într-o vilă de lux din apropiere de București. Focoasa șatenă duce o viață de divă și se bucură din plin de cei dragi.

Recent, Mădălina a decis să își ușureze munca de mămică, astfel că este în căutarea unei bone. În acest sens, vedeta este dispusă să ofere un salariu mare, dar și condiții excelente de lucru.

Mai exact, fosta asistentă tv are nevoie de o femeie care să locuiască în casă alături de familia ei. Aceasta ar urma să se ocupe de programul celor două fetițe ale ei. De asemenea, bona copiilor vedetei ar urma să se ocupe și de menajul casei.

„Familie serioasa Cauta bonă interna Pentru 2 copii. București.
Noi calatorim ocazional si ne-am dori sa ne insoteasca in calatorille noastre .
Fetita de 4 ani jum e la gradinita pana la ora 18
Fetita de 3 ani e la gardinita pana la ora 12:30
Doresc pe cineva cu multa rabdare si atentie sa locuiasca cu noi si sa le faca fericite pe micutele noastre fetite sa faca diverse activitati , sa le scoata in parc etc .
Doresc sa sa gateasca pentru cele mici ,sa se faca curatenie acolo unde-si desfasoara activitatea sa fie un ajutor in casa cat poate .
Odata pe saptamana avem pe cineva pentru menaj general.
Doresc sa faca si menaj usor atunci cand ambele fete sunt la gradinita .
La pranz va fi mereu o pauza de 2-3 h cand cea mica doarme si ne-am dori daca bona doreste sa doarma sau sa faca orice activitate relaxanta pentru dumneaei .
conditii excelente de locuit .
Avem nevoie de cnv cu permis ❗️
Salariu 5500 ron pe luna . 2 weekenduri libere pe luna .”, a scris vedeta pe internet.

Două weeekend-uri pe lună, bona ar urma să fie liberă de la programul stabilit de vedetă. De altfel, aceasta trebuie neapărat să aibă permis de conducere. Pentru toate acestea, Mădălina Pamfile este dispusă să ofere pentru toate acestea suma de 5500 de lei.

Fosta asistentă tv a specificat că persoana care vrea un astfel de job va călători mult. Astfel, inclusiv în vacanțe, vedeta și soțul ei vor să își ia bona alături.

Mădălina Pamfile și partenerul ei de viață au locuit o bună bucată de timp în Ibiza. Ulterior, cei doi s-

Astfel, persoana care are grijă de fetițele lor trebuie să îi însoțească.

au mutat în Dubai, iar acum trăiesc în România.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.