Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai de succes românce, iar cariera ei este pe culmile gloriei. Dincolo de rolurile pe care le-a interpretat în unele dintre cele mai bune producții, Mădălina are zeci de campanii pentru brand-uri mari. Și, deși este mai mereu ocupată, aceasta reușește să se împartă cu succes între viața profesională și cea personală. 

Mădălina Ghenea este una dintre femeile frumoase ale României care a reușit să se facă remarcată peste hotare. Talentul și frumusețea au fost mereu de partea ei, iar faptul că a fost muncitoare și ambițioasă a fost un mare plus pentru ea. Mădălina are trup de zeiță și, tocmai din acest motiv, multora le vine greu a crede că aceasta are acasă o fetiță mare și la fel de frumoasă.

De obicei, Mădălina Ghenea este destul de rezervată în ceea ce privește postările pe care le face cu micuța ei. Însă, de data asta, vedeta a făcut o excepție și a decis să le arată urmăritorilor ei cea mai importantă persoană din viața sa. Micuța Charlotte a moștenit trăsăturie frumoase de la mama sa celebră, iar Mădălina este extrem de mândră.

Mădălina Ghenea, tablou de familie. Cum arată și cât de mult a crescut fiica vedetei

„Copia e mai bună decât originalul”

Mădălina Ghenea și Charlotte locuiesc împreună în Italia de ani buni, asta după ce vedeta s-a despărțit de Matei Stratan, iubitul ei. Cele două stau în Milano de ani de buni, iar Matei este cel care își îndeplinește datoriile de tată și plătește pensia alimentară pentru fiica ei. Charlotte a apărut în viața Mădălinei în 2017 și mult timp a ținut-o departe de ochii lumii. Însă, la un moment dat, a realizat un pictorial emoționant unde toată lumea a putut să o admire pe micuța ei.

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a spus Mădălina Ghenea la Insta Story, acum ceva timp.

Mădălina Ghenea, tablou de familie. Cum arată și cât de mult a crescut fiica vedetei