Mădălina Ghenea a întors privirile tuturor.

Mădălina Ghenea a avut apariție incendiară la Milano. Ea a întors toate privirile cu rochia pe care a purtat-o decoltată. Actrița a postat mai multe fotografii de la Săptămâna Modei de la Milano, pe rețelele de socializare. 

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano. A avut o apariție incendiară și a purtat mai multe ținute printre care și una complet albă. Actrița a spus că se trezește mai mereu în fiecare zi la patru dimineața și doarme numai câte trei ore pe noapte. Are câte cinci zboruri de săptămână, se machiază foarte mult și este într-o „alergătură” continuă.

Instagram

Mădălina Ghenea, carieră de succes în Italia

În noul film în care actrița joacă, ea a interpretat rolul lui Naomi. În filmul respectiv, ea deține un yacht și pornește într-o călătorie pentru a-și întâlni iubitul, Jackson. Astfel, o furtună o obligă să se îndepărteze și astfel pornește aventura periculoasă cu traficanții de droguri și rechinii.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o tânără extrem de încrezătoare, vibrantă și extrem de realizată. Este o onoare să joc un rol principal feminin atât de responsabil.

M-am distrat foarte mult completând o lună de antrenament intensiv de scufundări în pregătirea rolului și sunt foarte încântată să încep să filmez alături de o echipă atât de talentată.”, a declarat Mădălina Ghenea despre noul film.

Actrița este de fel o fire discretă. Ea are o fiică în vârstă de cinci ani, pe nume Charlotte. Actrița nu postează mai deloc poze cu cea mică, însă atunci când postează, fanii iau cu asalt secțiunea de comentarii. Se pare că cea mică i-a moștenit trăsăturile mamei sale.

Cu toate acestea, micuța Charlotte nu are acces la internet și nici la televizor, iar până la această vârstă vorbește patru limbi străine.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.