Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume și nu este de mirare că bărbații roiesc în jurul ei. Până acum, românca a avut relații doar cu bărbați celebri, iar unii dintre ei se pare că vor rămâne pentru totdeauna în memoria ei. Este și cazul lui Gerard Butler care a trecut prin viața Mădălinei în urmă cu câțiva ani.

Mădălina Ghenea este una dintre româncele care a avut ocazia să găsească succesul pentru hotare. Italia este a doua casă pentru ea și este țara care i-a oferit cele mai multe posibilități profesionale. Frumoasă și talentată, Mădălina a atras mereu atenția bărbaților faimoși care și-au dorit o relație cu ea.

De-a lungul timpului, aceasta a fost înconjurată de bărbați pe care alte femei au ocazia să îi vadă doar pe micile ecrane. Relațiile ei toate au fost controversate și în lumina reflectoarelor, însă, doar una dintre ele va ocupa mereu un loc special în inima ei. Și anume, idila cu nimeni altul decât Gerard Butler.

Așa coincidență?!

Mădălina și Gerard Butler s-au cunoscut pe platourile de filmăre, căci pe amândoi îi leagă pasiunea pentru actorie. La început, românca a fost destul de sceptică în a-și asuma relația, mai ales că era alături de un bărbat atât de puternic și atât de râvnit de zeci de femei. Din păcate, relația lor nu a fost menită să reziste în timp, iar gurile rele spun că unul dintre motive este chiar trecutul pe care actorul îl are cu modelul Irina Shayk.

Mădălina Ghenea este cu gândul la Gerard Butler, deși este într-o relație cu Grigor Dimitrov. Detaliul care a dat-o de gol

Deși au trecut mulți ani de când au pus punct poveștii lor de dragoste, se pare că gândul Mădălinei este tot la Gerard. Și nu o spunem noi, ci o demonstrează cea mai recentă postare a româncei. Ghenea a ales să treacă în descriere versurile piesei pe care Butler o cântă alături de Lady Gaga, „Shallow”. Pură coincidență, nu?