Mădălina Crețan simte că nu mai este deloc completă fără soțul ei.

Moartea lui Nosfe a lăsat în urmă o durere profundă în sânul familiei, dar și printre cei care l-au cunoscut sau au lucrat cu el. Artistul s-a stins din viață subit, iar asta i-a lăsat pe toți muți de uimire. Acum, la aproape două luni de la trecerea lui în neființă, soția artistului, Mădălina Crețan și-a găsit puterea pentru a face câteva declarații. 

Mădălina Crețan a aflat că este mult mai puternică decât își imagina. Soția lui Nosfe a rămas singură. Acum trebuie să se ocupe de fetița pe care o are împreună cu artistul. Rana morții soțului ei nu va fi vindecată niciodată, însă, de dragul fiicei sale, va trebui să nu se cramponeze în acest eveniment tragic. Și nici nu o face.

Deși nu îi este deloc ușor, Mădălin Crețan știe că fiica ei are cea mai mare nevoie de ea, mai ales acum. În prezent, aceasta este și mama și tată pentru micuța ei. Astfel, responsabilitatea este una imensă. Mădălinei îi este extrem de dor de soțul ei. De fiecare dată când îi simte lipsa, se uită la emisiunea la care au participat.

Mădălina Crețan, mărturisi emoționante după moartea lui Nosfe. Cum se descurcă fără soțul ei
Social media

Mădălina Crețan își găsește puterea în lucrurile mici

Mădălina l-a convins pe Nosfe să participe la „Chefi la cuțite”, nu pentru că și-ar fi dorit să câștige, ci pentru că știa că este o experiență unică pentru ei. Cei doi s-au simțit foarte bine la filmări și au legat prietenii frumoase cu mulți concurenți. Soția artistului s-a înțeles foarte bine cu Florica Boboi. Câștigătoarea acestui sezon de „Chefi la cuțite” a venit din Paris special pentru a fi alături de Mădălina în momentele grele care au încercat-o.

Acum, Mădălina nu are decât să spere că lucrurile se vor mai liniști pentru ea, dar și pentru fiica ei. Momentan, doar momentele din emisiuni și muzica lui Nosfe îi mai alină suferința.

„Între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune. Este un lucru pe care noi l-am dorit să-l facem împreună. Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește mult de cât de bucuroși eram în perioada respectivă.”, a spus Mădălina, potrivit a1.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.