Ioana Voicu este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. Mădălin Voicu a oferit primele declarații

Ioana Voicu este însărcinată în luna a șasea și va aduce pe lume o fetiță. Prezentatoarea îl face bunic pe politician, care este în culmea fericirii. Mădălin Voicu a oferit primele declarații despre vestea minunată pe care fiica sa i-a oferit-o.

În vârstă de doar 34 de ani, Ioana va deveni mama în luna mai a acestui an. Mădălin Voicu a fost extrem de fericit la auzirea veștii, iar politicianul a oferit primele declarații. Prezentatoarea TV a ținut sarcina ascunsă, până în momentul de față.

1. Mădălin Voicu: „Sunt tare bucuros că totul este în regulă”

Invitat în cadrul unei emisiuni, Mădălin Voicu a povestit că este extrem de bucuros. Ioana a ținut sarcina ascunsă, pentru a se asigura că totul decurge bine și nu vor fi probleme. Politicianul va deveni bunic de fetiță, desi până acum a avut nepoți băieți.

„Până acum am fost bunic de băieți, acum o să fiu și de fată. Ioana o să facă fată. Dacă ea și-a dorit foarte tare fată, Dumnezeu cred că a ascultat-o. Pe mine m-a neglijat și pe ea a ascultat-o. Sunt tare bucuros că totul este în regulă și că sarcina decurge bine.”, a spus Mădălin Voicu la Antena Stars

social media

2. Mădălin Voicu, prima experință în rolul bunicului de fată

A povestit că este extrem de emoționat, deoarece până acum  toți nepoții sunt băieți. Despre fiica sa a spus că este o femeie ambițioasă și disciplinată, dar și că este înzestrată cu instinct matern. Este sigur că se va descurca și va fi o mamă minunată.

„Ieri am fost și la aflarea acestei vești. Ea a făcut un fel de petrecere (…) N-am știut! N-a vrut să spună deloc. (..) Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: ‘Lui tata nu-i spuneți nimic’. Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana (…) Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență.”, a mai spus politicianul

3. Ioana Voicu: „A fost puțin mai greu în primele 4 luni”

Ioana a mărturisit că sarcina a fost cu urcușuri și coborâșuri. Se pare că primele patru luni au fost puțin mai grele.

„A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri… De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele 4 luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.”, a mărturisit Ioana Voicu

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!