Afirmațiile vedetei au luat prin surprindere pe toată lumea

Mădălin Feraru este imaginea unui personaj extrem de cunoscut în mediul online. Este imposibil să scrolezi pe TikTok și să nu dai peste unul dintre videoclipurile sale. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, locuiește în București și este adeptul fenomenului celebrei aplicații. 

Chiar dacă pare că face parte din lumea interlopă, vedeta a reușit să demonteze orice speculație. Invitat în cadrul emisiunii online, „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu, Mădălin a făcut mai multe afirmații care i-au lăsat mască inclusiv pe cei aflați în platou.

Feraru vrea să fie mai aproape de Dumnezeu

TikTokerul se bucură de un succes colosal pe rețelele de socializare și, totodată, are o mulțime de urmăritori. El își înveselește fanii și îi bine dispune prin videoclipurile pe care le postează atât pe platforma Youtube, cât și pe TikTok. Cu toate că unele filmulețe nu sunt din cele mai ortodoxe, pentru că apare deseori înjurând diferite persoane din spațiul virtual, reușește să stârnească amuzamentul utilizatorilor.

În urmă cu ceva timp, el a oferit câteva declarații complet neașteptate. Bărbatul a divulgat că este o fire contrar așteptărilor celorlalți. Prin urmare, chiar dacă pozează într-un om dur, lipsit uneori de principii, de fapt, în spatele personajului se ascunde un bărbat credincios. El își dorește să găsească liniștea prin divinitate.

„Misiunea mea este către Dumnezeu. Vreau să mă pocăiesc. Liniștea, când te-ai întors la Dumnezeu și ești acolo, El ți-o oferă gratuit. Plus de asta, nu mai duci războiul tău cu tine. Nu mai ai minciuni, nu mai ai stres, ești tu”, a susținut Mădălin Feraru.

@thexclusive.kanald “ Vreau sa ma pocaiesc” #detectoruldeminciuni #feraru #tiktok #thexclusive #youtube #online #oanaradu ♬ original sound – theXclusive


Oana Radu a fost luată prin surprindere, întrucât cântăreața se aștepta la un interviu cu totul diferit. Schimbarea a avut loc în momentul în care a bărbatul a început să vorbească despre divinitate și despre gândurile sale de viitor.

Mădălin Feraru se declară un luptător convins. Tocmai de aceea citatul după care se ghidează în viață este „Ceea ce azi pare imposibil, mâine poate însemna totul”.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii