Machiată strident, cu unghiile făcute și în pantaloni foarte scurți, fiica Iuliei Albu a șocat pe toată lumea

Reclama

Reclama

Iulia Albu este una dintre cele mai neconvenționale vedete, iar Mikaela, fiica ei, la doar 10 ani, îi calcă pe urme. Iată cum s-a fotografiat puștoaica și ce a avut mama ei de zis în privința asta!

Iulia Albu este cunoscută pentru excentricitățile ei, fashion edotorul reușind să surprindă de fiecare dată la evenimente datorită machiajelor dramatice și coafurilor și ținutelor ieșite din comun. Iată însă că nici Mikaela, fiica ei și a lui Mihai Albu, nu se lasă mai prejos, dovedind că așchia nu sare departe de trunchi.

Reclama

Mikaela seamănă foarte mult cu celebra ei mamă
La doar 10 ani, Mikaela, care a moștenit foarte mult din trăsăturile mamei sale, promite să devină o domnișoară superbă și la fel de excentrică precum Iulia. Recent, fashion editorul a postat pe contul său de socializare o fotografie în care Mikaela apare fardată puternic și rujată, însă a ținut să tranșeze lucrurile de la început, explicându-le fanilor săi că nu încurajează acest lucru de la o vârstă atât de fragedă.

„Sunt atât de mândră de tine! Ea m-a rugat să postez asta. Pot să înțeleg, doar are 10 ani, până la urmă! 😂🤪 Poartă machiaj doar o dată pe an, de Halloween. Iar eu tot cred că e prea des!” 🙈, a scris Iulia, pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografie cu Mikaela.

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii