Informații noi din dosarul uciderii lui Adrian Kreiner. Fiica lui, care era în casă în momentul în care cei 3 infractori au intrat și l-au torturat pe omul de afaceri, a spus ce s-a întâmplat în acea noapte neagră. Fata acuză că a fost amenințată și lovită de infractori. 

Dezvăluirile șocante ale fiicei afaceristului Adrian Kreiner din ziua jafului

Fiica omului de afaceri Adrian Kreiner a trecut printr-un coșmar în noaptea în care locuința lor a fost spartă de cei 3 hoți.

Speriată, fata a fugit și s-a ascuns în dulapul din dormitorul său, închizând ușa în urmă. De acolo a luat telefonul și a sunat disperată la 112, sperând că autoritățile vor veni la timp să-l salveze pe tatăl său.

După jaf, aceasta le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat. A spus cum a fugit și cum infractorii au venit după ea, spărgând ușa de la dormitor. Mai apoi, au amenințat-o cu arma. Se pare că hoții i s-au adresat tot timpul doar în engleză.

Cei 3 indivizi se pare că voiau să fure și banii pe care Adrian Kreiner îi avea în casa, nu doar ceasurile de 200.000 de euro pe care le-au luat.

Motivul pentru care nu au reușit să îi fure este faptul că nu au știut unde sunt ascunși și nici fiica afaceristului, pe care au lovit-o, nu a știut să le spună.

S-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv pe limba engleză unde sunt banii, iar când i-am spus că nu ştiu, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească, m-a ridicat de la pământ, m-a ameninţat cu arma la tâmplă, întrebându-mă încontinuu unde sunt banii., a declarat aceasta.

La aproape 2 săptămâni după moartea omului de afaceri din Sibiu, autoritățile au reușit să-i prindă pe 2 dintre cei care l-au bătut până la moarte. Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă au fost identificați în Marea Britanie. Cel de-al treilea, Cosmin Costinel Zuleam, este încă de negăsit.

De asemenea, în acest dosar a mai fost arestat preventiv un alt bărbat din Dolj. Acesta este acuzat că ar fi fost complicele celor 3, care au avut și în trecut probleme cu legea.