Minivacanța a picat la țanc după ninsoare de zilele trecute, astfel că, turiștii care au ajuns la munte au avut toate ingredientele unui sejur de vis. La pachet, soare, câteva grade peste 0 în termometre și multă voie bună. Cei care au ajuns la munte strict pentru distracție și nu pentru sporturi de iarnă au ales un local exclusivist din Poiana Brașov. Toată „spuma” Capitalei s-a adunat în cadrul lui pentru o petrecere de zile mari. A curs șampania, dar și notele de plată generoase.

Șampania de 10.000 de euro, comandată de un afacerist

Opulența a fost la ea acasă în aceste zile la munte. Din acest an, a fost deschis în Poiana Brașov, în Postăvaru un punct al lanțului de cluburile „de fițe” care mai au locații și în Capitală dau pe litoral. Lumea bună a Bucureștiului s-a înghesuit să ia parte la distracție. Printre băuturi fine care au cântărit mult pe notele de plată, „lovitura de grație” a fost dată de celebrul afacerist Paul Nicolau.

„Pescobar” după pseudonimul pe care și-l atribuie în mediul online. Patronul unui celebru restaurant din Herăstrău a atras toate privirile la petrecerea exclusivistă de la munte. Pescobar a comandat șampania de 10.000 de euro. Acesta nu s-a uitat deloc la bani, ba chiar a împărțit prețioasa licoare cu cei din club.  Și cum orice gest opulent trebuie să ajungă viral în România, mediul online a fost plin în aceste zile cu imagini din cadrul petrecerii respecrive.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Social media

Printre alte nume celebre care au bifat prezența la petrecere a fost și Adrian Mititelu Jr.

Tânărul, fiu de milionar este recunoscut pentru „pasiunea” pe care o are pentru petrecerile exclusiviste. La final de 2022, acesta a făcut la rândul lui o aroganță , tot cu iz de șampanie scumpă. Fiul patronului de la FCU Craiova i-a stropit cu șampanie scumpă pe cei prezenți în același club cu el. După acest moment, el a fost implicat într-o altercație.