Creșterea în cea mai bună versiune a ta necesită adesea să faci față provocărilor pe parcurs, care să-ți perfecționeze caracterul

Semnele zodiacale tind să fie reduse la stereotipurile lor de bază.

Balanțele sunt grozave în relații! Scorpionii sunt capricioase și întunecate! Dar, în realitate, fiecare semn zodiacal – ca și oamenii pe care îi descriu – conține mulțimi. Nu numai că există părți mai puțin cunoscute ale fiecărei semne zodiacale și expresii negative ale anumitor trăsături.

Dar există și elemente ale fiecărui semn care apar numai după ce ai crescut în ele. Și atingerea acestui potențial maxim al semnului tău zodiacal necesită adesea să te confrunți cu un adevăr dur care este unic personalității tale.

Berbec: acceptând momentul vieții

Top 3 zodii care vor traversa o perioadă neprevăzută. Nativii vor întâmpina ghinioane la tot pasul
Arhivă presă

După cum se spune, răbdarea este o virtute. Și acesta poate fi un adevăr deosebit de greu de confruntat pentru tine, Berbec, având în vedere tendința ta pentru acțiune. Calea Berbecului este înflăcărată, cu un anumit tip de urgență și uneori impulsivitate.

Dar va fi important pentru tine să înveți că nu totul se va întâmpla pe cronologia ta – și de fapt nu ar trebui, pentru că în cele din urmă nu te va ajuta ca lucrurile să se întâmple cât de repede ți-ai dori. Cheia aici este să înveți să stai cu sentimentul dezorientator sau inconfortabil pe care l-ai putea avea atunci când momentul apariției ceva scapă de sub controlul tău, adaugă ea.

Taur: îmbrățișând schimbarea

Ai o reputație de încăpățânat ca poate cel mai „fix” dintre semnele fixe, Taurul. În realitate, acea statornicie izvorăște din rezistența ta profundă sau frica de schimbare. Dar având în vedere că singura garanție în viață este schimbarea. Iar la nivel spiritual, sufletele noastre sunt aici pentru a se extinde și a crește. De multe ori te vei confrunta cu lucruri noi și necunoscute.

Deci, cu cât poți învăța mai devreme să fii de acord cu schimbarea, cu atât mai repede vei elibera o parte din frecarea ta interioară. Găsește câteva modalități de a te simți în siguranță pe măsură ce schimbarea are loc inevitabil.

Gemeni: onorarea angajamentelor față de ceilalți

Libertatea și varietatea este modul tău de operare, Gemeni. Și totul este în regulă – până când îți va afecta simțul de integritate și încrederea pe care ceilalți simt că o pot acorda în tine. A dori să experimentezi totul este un dar și un blestem. A fi o persoană „da” te poate deschide către lucruri grozave.

Dar în cele din urmă, integritatea ta va veni prin faptul că fii sincer cu tine și cu ceilalți despre ceea ce faci și pentru care nu ai lățimea de bandă. Cu alte cuvinte, poți avea o mulțime de lucruri care se întâmplă deodată (și prosperi atunci când o faci), dar provocarea ta este să înveți să nu lași oamenii în balanță.

Rac: comunicarea nevoilor personale

Poți intui cu ușurință când o persoană dragă are nevoie de ajutor și să te ajute, Rac. Dar poți cădea și în capcana de a presupune că toți ceilalți oameni pot și vor face acest lucru automat și pentru tine – și devin pasivi-agresivi atunci când nu o fac.

Este important pentru tine să-ți amintești că alți oameni nu îți pot citi neapărat gândurile. S-ar putea să te trezești să te gândești: Întotdeauna dau acestei persoane și ea nu îmi dau înapoi. Dar probabil că asta pentru că nu ai cerut niciodată direct. A vorbi pentru nevoile tale s-ar putea simți o provocare. Dar va merita mai mult decât în ​​cele din urmă.

Leu: exersarea dragostei de sine

Cu siguranță prosperi în lumina reflectoarelor, dar ar trebui să fie una din propria ta creație, nu una pe care ai furat-o de la altcineva.

Una dintre nevoile tale de bază este să fii martor și să fii văzut, dar provocarea este să înveți cum să faci asta într-un mod sănătos. Acest lucru trebuie să vină din interior, printr-un sentiment de iubire de sine care este atât de cald și radiant, încât de fapt îi invită sau îi atrage pe alții să spună: Uau, vreau să mă bucur de lumina reflectoarelor lor. Așa poți învăța să centrați-vă fără a-i lăsa pe ceilalți de la o parte.

Fecioară: eliberarea judecății

Discernământul tău orientat spre detalii se poate rătăci ocazional către un teritoriu de judecată, Fecioară. Și asta te-ar putea face să te ții pe tine și pe ceilalți la un standard nerealist de perfecțiune. Când, în mod inevitabil, tu sau ceilalți nu reușești să atingă această așteptare imposibilă, rămâi doar cu dezamăgire sau resentimente.

De aceea este esențial să identifici când discriminările tale devin critice.

Balanța: cultivarea sentimentului de sine

Pe măsură ce relațiile și parteneriatele semnează, aveți o mare capacitate de a face un partener să se simtă iubit. Dar uneori asta se întâmplă în detrimentul dvs. Este posibil să ai tendința de a te prăbuși în codependență cu ceilalți până la punctul de a-ți pierde legătura cu tine însuți.

Acest lucru s-ar putea manifesta ca o teamă de abandonare sau o antipatie puternică de a petrece orice timp singur. Provocarea ta va fi să-ți dai seama cine ești cu adevărat fără un partener și ce te luminează. Astfel încât să-ți poți da ție înainte de a-l cere altcuiva.

Scorpion: să înveți să ai încredere în ceilalți

Ca semn de apă, voința ta emoțională este incredibil de puternică, Scorpion. Dar pentru că ai tendința de a reacționa rapid la situații dintr-un loc de emoție sau intuiție, s-ar putea, de asemenea, să cedezi mai ușor la sentimentele de teamă sau de neîncredere în ceilalți. Odată ce se întâmplă acest lucru, este ușor să cazi într-un cerc vicios de a te simți din ce în ce mai neîncrezător. Poate chiar adoptând o părtinire negativă.

S-ar putea să te gândești „Viața este grea” sau „Viața este întunecată”. Apoi, subconștient, începi să cauți în jur oamenii și situațiile care afirmă asta. Învățând să răspunzi mai degrabă decât să reacționezi, vei putea vedea mai clar că nu toată lumea este gata să te prindă. Iar încrederea în oameni este ceea ce permite conexiunile vulnerabile pe care le dorești.

Săgetător: a fi realist în ceea ce privește lucrurile grele

În calitate de călător al zodiacului, îți place să scapi. Dar nu poți fugi întotdeauna de problemele tale, Săgetător. Optimismul tău nemărginit (mulțumită domniei tale de către norocosul Jupiter) este ceea ce te face atât de magnetic. Dar te poate împiedica și să recunoști când ai făcut o greșeală sau trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru ceva dificil.

Adevărul tău dur este că uneori trebuie să-ți dai jos ochelarii de culoare trandafir. Deci nu treci doar peste lucrurile incomode.

Capricorn: recunoașterea valorii odihnei

“Muncește din greu, joacă din greu” poate fi foarte bine etosul tău, Capricorn. Și asta poate duce cu siguranță la mare succes (și mare distracție) în viață, atâta timp cât nu cădeți pradă dezavantajelor culturii agitației. Provocarea ta va fi să te detașezi de unele dintre obiectivele de viață prea rigide definite de societate. Trebuie să mă căsătoresc până la această vârstă, să fac această sumă de bani până la acea vârstă, să dețin o casă până la această vârstă și curând.

Nu trebuie întotdeauna să muncești mai mult, să fii perfect sau să conduci ceva mai departe. Uneori, odihna și relaxarea sunt de fapt la fel de productive – și necesare.

Vărsător: conectarea la emoții

A lua în considerare logica în toate lucrurile este superputerea ta. Cu excepția situațiilor în care emoțiile sunt mult mai relevante. În aceste scenarii, poți părea excesiv de cerebral, detașat de calitatea umană de bază a ceea ce se întâmplă. Acest lucru poate face dificilă conectarea emoțională cu alți oameni.

Mulți oameni vor să proceseze dezordinea experienței umane. Dar, pentru că acesta nu este un subiect logic, ai putea da seama ca și cum nu ți-ar păsa de asta. De aceea, provocarea ta personală este să recunoști că și emoțiile sunt un răspuns valid la situații. Și, chiar dacă nu le simți, probabil că mulți alții din jurul tău sunt și ar aprecia să recunoști asta.

Pești: dezvoltarea limitelor

În mod natural, ești atât de sensibil și de compasiune încât poți ajunge să iei povara emoțiilor altora ca pe a ta. Acest lucru vă oferă o capacitate supremă de a vă conecta cu oamenii. Dar atunci când este folosit prea mult, vă poate conduce către un loc al martiriului glorificat.

Poate exista acest sentiment de „o să salvez această persoană”. Iar apoi ajungi să fii dezamăgit de ei când, în realitate, nimeni nu ți-a cerut să o salvezi. A-ți aminti asta te poate ajuta să înveți să stabilești limite fără a te simți vinovat. Și să te retragi de la rolul de îngrijire atunci când nu ți se cere.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.