Află care sunt zodiile care vor avea parte de întâmplări nefaste.

Retrogradarea lui Mercur s-a terminat, dar asta nu înseamnă că lucrurile vor reveni la normal. Dacă ești una dintre zodiile care vor fi afectate de Luna Plină din 9 octombrie, probabil că te vei simți încă puțin dezorientat și confuz! 

Este normal, pentru că te așteaptă o perioadă grea. În momentul în care Luna Plină în Berbec luminează cerul nopții, va fi un moment grozav al adevărului pentru toți, deoarece unele zodii pot rămâne fără bani în timpul acestui eveniment.

Sursa: Social media

Este adevărat că pentru a evita problemele cu banii, trebuie să-i cheltuiești cu moderație. Totuși, lucrurile nu depind întotdeauna de tine. Uneori, stelele și semnul tău îți pot influența gestionarea bugetului.

Rac

Excesul de încredere vă poate face rău. În timpul lunii pline în Berbec, este foarte probabil  să pierzi bani din cauza unui proiect care nu poate fi finalizat la timp sau în cele mai bune condiții. Te vei simți foarte rău, vei fi frustrat și chiar deprimat din cauza acestui eșec.

Nu vărsa lacrimi pentru că planurile tale nu s-au concretizat, nu te va ajuta. Lucrurile se vor rezolva mai devreme sau mai târziu, doar ai răbdare. Dragi  nativi ai zodiei Rac , nu faceți nimic în grabă. Gândiți-vă de două ori înainte de a acționa. Ține-te bine, lucrurile se vor rezolva în cele din urmă.

Leu

Nativii acestui semn de Foc  vor dori să schimbe mai multe lucruri în viața lor, dar nu vor putea face acest lucru. Din cauza lipsei de bani, se vor simți limitați și nu își vor putea îndeplini dorințele.  Totuși, pentru a depăși acest calvar, stai departe de oamenii care au obiceiuri proaste.

Nu te baza prea mult pe banii pe care ii ai  strânși de-a lungul timpului și ia singur toate deciziile. Îndrumarea și sfatul de la o persoană bine informată sau în vârstă vă vor fi de mare ajutor. Această  Lună Plină în Berbec  va fi sinonimă cu dificultăți, cu siguranță vei fi supărat și foarte dezamăgit, dar nu uita că trebuie să ai încredere în tine. Nu te da bătut și fii  persistent, asta te va pune din nou pe picioare.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.