Marele actor Joe Turkel s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate pe care le avea

Lumea cinematografiei este în doliu. Actorul american Joe Turkel a încetat din viață. Fanii și apropiații au rămas înmărmuriți de durere la aflarea acestei vești. Vestea morții marelui actor a fost făcută chiar de către familie și prieteni. Regretatul actor se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar acum acestea i-au adus sfârșitul.

Joe Turkel a fost unul dintre cei mai apreciați și recunoscuți actori, la nivel internațional. Vestea proastă a morții lui a nu a făcut decât să creeze multă durere și suferință. Înainte de a deveni un mare actor, acesta s-a înrolat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Actorul Joe Turkel s-a stins din viață. Avea mai multe probleme de sănătate

arhivă

La înaintatat vârstă de 94 de ani, marele actor a murit. Problemele de sănătate pe care le avea i-au împiedicat pe medici să îi salveze viața.
Acesta era cunoscut de public pentru rolurile din filme celebre precum ,,The Shining” și ,,Blade Runner”. La scurt timp după ce a împlinit 94 de ani, el și-a dat duhul pe patul de spital St. John’s din Santa Monica, California, potrivit informațiilor din presa internațională.

Joe Turkel, un nume ce nu va fi dat uitării atât de ușor

Regretatul actor s-a născut în anul 1927 în Brooklyn, iar la vârsta de 17 ani s-a înrolat în armata americană. În timpul celui de- Al Doilea Război Mondial, actorul a luptat pentru Europa.

arhivă

La finalul războiului, Joe Turkel s-a mutat în California. Acolo a început să se dedice pasiunii sale pentru actorie și, bineînțeles, în anul 1948 a obținut primul său credit în film cu City Across the River.

Joe Tukel avea foarte multe afecțiuni medicale ce nu mai puteau fi tratate. Potrivit apropiaților, actorul parcă și-ar fi prevestit moartea. Astfel, înainte de a trece în neființă, acesta a finalizat cartea de memorii denumită ,,The Misery of Success”. Familia acestuia o va publica în decursul acestui an.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!