Problemele par să se țină lanț de membrii familiei din Hațeg

La sfârșitul lunii iulie, familia Sterp a primit o lovitură neașteptată. În timp ce toți membrii erau plecați de acasă, locuința a fost spartă. Astfel, a fost furat un seif în care se afla suma de aproximativ 200.000 de euro. Practic, toate economiile pe care le-a adunat de-a lungul timpului celebrul cântăreț din Hațeg.

Acum, la aproape o lună de la neplăcutul eveniment, artistul și familia sa se declară complet dezamăgiți de autorități. În sprijinul lor a venit Luis Lazarus, cunoscutul jurnalist, care își dorește să le facă dreptate oamenilor.

Familia Sterp a pornit o anchetă pe cont propriu

Dacă până acum autoritățile nu au reușit să scoată la lumină cine este inculpatul sau inculpații care au sustras din casa familiei Sterp suma colosală, ei bine, membrii acesteia au început singuri să facă investigații. Totuși, nu sunt singuri. Luis Lazarus li s-a alăturat pentru a concretiza cine se face vinovat pentru furt.

La o lună de când au fost jefuiți, Culiță Sterp și familia lui au reușit să obțină și primele înregistrări de pe camerele de supraveghere, care ar putea duce la găsirea hoților.

Deși susține că în filmare apar 11 mașini care au trecut prin fața casei familiei Sterp în seara când li s-a furat seiful, un detaliu i-a atras atenția lui Luis Lazarus. În imaginile publicate de jurnalistul de investigație, pe canalul personal de Youtube, se poate vedea clar o dubă albă, care circulă, în mod suspect, în sens opus față de celelalte autoturisme, care vin dinspre oraș.

@video.clipuri1 #lazarus #familiasterp #fy #2022 #foryou #bucuresti #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1

Mai mult decât atât, jurnalistul de investigație susține că aspectul mașinii ajută la identificarea acesteia într-un mod relativ ușor. Camerele de supraveghere nu au reușit să surprindă numărul de înmatriculare, însă există câteva caracteristici care fac diferența.

Justițiarul a mers inclusiv la Hațeg, la casa cu pricina, pentru a realiza o reconstituire. Rămâne de văzut dacă jurnalistul va reuși să descopere cine este făptașul sau dacă acesta va fi în continuare o enigmă.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii