Luis Gabriel și Haziran și-au îngrijorat fanii din mediul online. Se pare că aceștia au fost protagoniștii unui accident rutier, iar mașina le-a fost grav avariată. Cea care a făcut anunțul a fost chiar viitoare mămică. Aceasta a postat în mediul online un clip în care le arată internauților pagubele.

Luis Gabriel și Haziran au trecut prin momente dificile. Cei doi au fost implicați într-un accident rutier și s-au ales cu câteva pagube serioase. Din fericire, se pare că doar bolidul cuplului a fost avariat, iar cei doi nu au pățit nimic. Haziran a fost cea care a făcut publice imaginile de la locul accidentului, iar internauții s-au arătat îngrijorați, mai ales având în vedere că aceasta urmează să nască în câteva luni.

„Nimeni nu este imun la încercările și necazurile vieții. Acestea ne duc mai aproape de Dumnezeu sau mai departe. Depinde doar de noi. Dar am învățat că dacă iubești viața și viața te va iubi pe tine! Dumnezeu ne dă mereu o doua șansă care se numește mâine.

În șansa de a prinde ziua de mâine sănătoși și fericiți este cel mai frumos dar de la Dumnezeu pentru noi. Îți mulțumim, Doamne, pentru tot! Suntem bine și sănătoși toți trei!”, a scris Haziran pe rețelele sociale.

@haziran.officialVa multumim tuturor pentru mesaje! Suntem bine si sanatosi toti 3! 🙏 Dumnezeu ne iubeste! ❤️♬ sunet original – Haziran 𓂀

Haziran, însărcinată în luna a șaptea

În curând, Luis Gabriel și Haziran vor deveni părinți. Aceștia așteptau gemeni, însă din păcate unul dintre bebeluși a cedat, fapt ce i-a întristat foarte tare la momentul respectiv.

„Da, am avut parte de niște complicații chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital, am avut sângerări și am aflat ulterior că trebuiau să fie doi săculeți, dintre care unul sau oprit din evoluție și era foarte mic și trebuie eliminat.”, declara Haziran, în urmă cu ceva timp.

Cei doi au reușit să treacă peste momentul greu și așteaptă acum cu nerăbdare venirea pe lume a băiețelului lor. Aceștia au dezvăluit numele pe cate îl va purta micuțul.

„Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au declarat cei doi.