Luis Gabriel iubește și este iubit. Trăiește dragostea adevărată alături de Haziran, femeie care i-a furat inima, și se simte extrem de norocos să o aibă aproape. Artistul vorbește deschis despre sentimentele pe care le are pentru femeia pe care o iubește. În cadrul unui interviu, manelistul a vorbit despre care ar putea fi cea mai mare durere a lui.

Luis Gabriel nu poate vedea viața fără să o aibă alături pe iubita sa. Se pare că una dintre cele mai mari frici ale artistului este legată de femeia pe care o iubește. Cea mai mare temere a bărbatului este să-și piardă aleasa inimii și tot ce au reușit să construiască împreună.

„Să-mi pierd persoana pe care o iubesc foarte mult, Haziran. Mi-ar fi frică pentru că s-ar duce tot ce am construit. Pentru că nu voi mai fi la fel atât de muncitor, atât de dornic de muncă, atât de serios, atât de cuminte. Cu siguranță se va duce tot”, a povestit Luis Gabriel.

social media

Luis Gabriel, declarații dureroase despre familia lui Petrică Cercel

Luis Gabriel este foarte bun prieten cu Ionuț Cercel și știe prin ce suferințe trece în aceste momente din cauza pierderii tatălui său. Se pare că nimic nu poate să-i readucă zâmbetul pe buze artistului.

În ciuda eforturilor pe care le depune pentru a-l face să treacă mai ușor peste tragica pierdere, Ionuț Cercel rămâne la fel de îndurerat din cauza morții părintelui său.

„Eu nu pot să vorbesc foarte mult despre chestia asta pentru că mă emoționează foarte tare. Ionuț pentru mine este un om care m-a adus pe culmea succesului. Îl iubesc foarte mult și vreau să fiu lângă el. Nu am cuvinte cum să fiu lângă el, nu am puterea. Orice i-aș zice nu am puterea să-l liniștesc”.

„Am încercat să-l mai iau pe la studio, am mai făcut o piesă, două, trei. Am mai stat cu el, o jumătate de oră am cântat. Vreau cât mai repede să-l vindece pentru că nu mai suport să-l văd așa. Înainte, când îl vedeam râdeam, glumeam și ne făceam toate vacanțele. Vreau să scape cât mai repede de chestia asta, dar este o durere prea mare”, a mărturisit Luis Gabriel.