Liviu Teodorescu se află în spatele multor hituri de la noi din țară.

Liviu Teodorescu are, fără doar și poate, una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Artistul are la activ zeci de hituri și milioane de vizualizări, iar cariera lui este într-o continuă ascensiune. Deși lucrează cu artiști din aceeași zonă muzicală ca și el, lui Liviu nu îi este rușine să își expunî gusturile muzicale.

Liviu Teodorescu se bucură de succes mai mult ca niciodată. Artistului îi merge din ce în ce mai bine, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Liviu a devenit cunoscut odată cu participarea la „Vocea României”, dar nu acela a fost momentul lui decisiv către faimă.

Teodorescu a început să fie pe placul fanilor odată cu rolul din serialul fenomen „LaLa Band”. Artistul a intrat imediat la inimile publicului și a știut cum să speculeze asta în favoarea lui. Talentul a fost de partea lui Liviu, iar, în timp, a reușit să-și transforme numele într-un adevărat brand.

Liviu Teodorescu este printre puținii artiști din „LaLa Band” care a avut succes și pe cont propriu. Încă din prima zi în care a lansat prima piesă solo, artistul a muncit continu la imaginea lui, dar și calitatea materialelor pe care le livrează.

Lui Liviu Teodorescu nu îi este rușine să recunoască! Care este artistul lui preferat, în ultima vreme
Facebook

Liviu Teodorescu lansează hituri pe bandă rulantă

În timp, Teodorescu s-a impus și pe piața producătorilor muzicali. Liviu a fost mereu atras de muzică și și-a dorit să îi ajute și pe alții aflați la început de drum. Tocmai de aceasta, artistul și-a deschis propriul studio de înregistrări, acolo unde îi trec pragul zeci de artiști de la noi, mai mult sau mai puțin cunoscuți.

Liviu Teodorescu a fost cel care a pus prima piatră la temelia multor nume care au succes în ziua de azi. Artistul este foarte cameleonic și a știu mereu să „miroasă” talentele, indiferent din zona muzicală din care provin. Spre exemplu, oricât de ciudat ar părea, unul dintre favoriții lui Liviu Teodorescu este YNY Sebi, senzația online-ului.

„În ultima vreme îmi place YNY Sebi. Am vrut să ascult să văd despre ce e vorba, că s-a creat un hype în jurul lui. Are haz. Nu e ca și cum îl ascult acasă. Tindem să nu luăm în serios asta, judecăm, dar, de fapt, ăsta e curentul care se naște”, i-a povestit Liviu Teodorescu Alexandrei Ungureanu.

@video.clipuri1 #liviuteodorescu #ynysebi #fy #foryou #videoclipuri1 #2022 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.