Feli este foarte sinceră cu fanii ei, poate chiar prea sinceră.

Feli este una dintre veteranele industriei muzicale. Artista a trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului până a ajuns la varianta care o reprezintă cel mai bine. 

Feli a devenit cunoscută publicului de la noi odată cu participarea la „Vocea României”. După încheierea emisiunii, artista nu a renunțat la pasiunea ei și a mers mai departe pe acest drum. Feli s-a împrietenit cu Smiley, iar de atunci, colaborarea lor a dat roade de fiecare dată.

Deși a fost mereu prezentă în atenția fanilor, Feli nu a vrut să nu pună viața personală pe tavă. Pentru artistă, cariera a fost cea mai bună carte de vizită. Vedeta l-a ținut destul de „ascuns” pe partenerul ei, astfel că fanii ei au aflat destul de târziu de el.

Cei care au cunoscut-o pe artistă, au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Feli este o persoană extrem de empatică cu toată lumea și sensibilă. Totuși, recunoaște că are momente în care nervii ei ating cote maxime, iar atunci este de nerecunoscut. Vedeta nu acceptă ca cineva să o trateze cu superioritate sau o „calce pe coadă”.

Lui Feli nu îi este rușine să recunoască. Artista și-a asumat faptul că este „figuranta pământului”
Facebook

Feli: „N-aș vrea să cunosc un om”

Feli nu este deloc mândră de momentele în care reacționează la nervi, dar asta este cea mai bună armă de apărare. De-a lungul timpului, din fericire, vedeta nu a avut parte de prea multe situații tensionate care să scoată la iveală această latură. Vedeta recunoaște că familia este cea care o temperează de fiecare dată și este recunoscătoare pentru asta.

În ultima perioadă, Feli petrece foarte mult timp alături de cei dragi și își reîncarcă bateriile alături de familie. Artista este topită după fiica ei, Nora Luna și se filmează non-stop alături de ea, spre deliciul fanilor. Vedeta speră ca cea mică să îi calce pe urme și să fie o persoană la fel de empatică cu cei din jur.

„Eu sunt arogantă de multe ori. Pun aroganța ca și scut  când tu poate mă abordezi și mă iei cu nasul pe sus. Și dacă nu mă lași să mă apropi de tine, sunt figuranta pământului. Și sunt foarte proastă la nervi. N-aș vrea să cunosc un om ca mine la nervi.”

@margamirela84♬ sunet original – Marga Mirela

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.