Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a denunțat la un eveniment de lansare a candidaților Alianței Dreapta Unită din Prahova, modul în care PSD și PNL își schimbă candidații, comparându-i cu „şosetele murdare”. Orban a condamnat această practică, argumentând că PSD și PNL sunt „aceeași mizerie”. Discursul său a abordat și problemele de corupție locale, menționând cazuri relevante din Prahova.

Liderul Forța Dreptei a criticat faptul că PSD vine cu candidați controversați, referindu-se la Virgiliu Nanu ca exemplu negativ și a atacat prestația actualului președinte al Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, evidențiind legăturile acestuia cu practici corupte. Aceste observații au fost făcute în contextul unei nevoi mai largi de schimbare în politică subliniată de Orban.

Ludovic Orban s-a referit și la problemele istorice ale județului Prahova cu conducători corupți, remarcând schimbarea insuficientă oferită de noul val de candidați propuși de PSD și PNL, și a detaliat eșecul acestora în a aduce îmbunătățiri reale pentru comunitate.