Fără doar și poate, Sânziana Buruiană nu mai are nevoie de prezentare. Aceasta a făcut parte dintre mai multe emisiuni de televiziune de-a lungul timpului și este una dintre „veteranele” showbiz-ului românesc. 

Acum, Sânziana s-a schimbat radical! Vedeta este total schimbată, comparativ cu anii trecuți. Fosta asistentă tv s-a așezat la casa sa și are o frumoasă familie. Este căsătorită cu Nicolae Zuluf, iar împreună au două fetițe. De educația celor două fete, contrat așteptărilor, se ocupă temeinic chiar Sânziana Buruiană.

Când vine vorba de familie, Sânziana Buruiană are un mare regret. Dacă ar avea posibilitatea de a da timpul înapoi, Sânziana spune că și-ar face cu mult mai repede o familie. Sfatul pe care Sânziana îl va da celor două fiice ale sale este să-și pună pirostriile în momentul în care sunt pe „val”, după cum chiar ea declară.

„Nu aș mai aștepta atât”

Sursa: Colaj Substantial

„Mi-aș face mai repede o familie și copii. Nu aș mai așteptă atât. Le sfătuiesc pe fetele mele să se mărite atunci când sunt pe „val”, în cel mai înalt punct al carierei, atunci să facă alegerea cea mai bună, pentru că apoi, când înaintezi în vârstă și nu mai ești top, alegi din ce rămâne cum s-ar spune:).” a declarat în trecut Sânziana Buruiană pentru spectacola.ro

Acum, Sânziana Buruiană realizează o emisiune alături de buna sa prietenă, Bianca Rus. Formatul pe care cele două îl prezintă este cu și despre copii. În show-ul celor două, cei mici vin în fața telespectatorilor și își prezintă talentele pe care le au.

„Am făcut o emisiune pentru copii, alături de Bianca Rus, în care copiii vin și își arată talentele artistice, fie că dansează, fac gimnastică, cântă, balet, orice realizări au avut până acum le prezintă în cadrul emisiunii. Bineînțeles că participăm în continuare la concursuri, festivaluri de modelling și partea asta artistică pentru copii. Este un fel de afacere și această emisiune.”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.