Iată ce NU știai despre Denise Rifai.

Fanii jurnalistei Denise Rifai sunt curioși să afle cât mai multe lucruri legate de aceasta. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Denise Rifai a dezvăluit lucrul pe care nu știe să-l facă sub nici măcar o formă, deși și-ar dori ca într-o bună zi să-l poată realiza.

CITEȘTE ȘI – Care sunt cele mai mari calități și defecte ale lui Denise Rifai. Însăși prezentatoarea le-a dezvăluit

Ei bine, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D nu știe să gătească, deși i-ar plăcea foarte mult să facă acest lucru. Nu a reușit să învețe tainele bucătăriei, întrucât a fost implicată în cu totul alte activități.

Denise Rifai: „Nu aș găti în viața mea cozonaci”

Sursa: Colaj Substanțial

Cât despre ceea ce nu ar găti niciodată, Denise Rifai spune că nu ar face cozonaci, având în vedere că nu este o fană al acestui tip de preparat.

„Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu.” a declarat Denise Rifai într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

Dacă gătitul nu se află printre activitățile sale de zi cu zi, trebuie să aflați că lui Denise îi place foarte mult să se plimbe și să meargă pe jos. De asemenea, vedeta Kanal D acordă o atenție deosebită felului în care arată, motiv pentru care este „abonată” la sală.

„Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot.” a mai declarat vedeta de televiziune pentru sursa citată anterior

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.